Στην τελική ευθεία οι νέες φρεγάτες: Ενημέρωσε Μητσοτάκη ο Υπουργός Άμυνας 

Επιταχύνονται οι διαδικασίες – Τι προσφέρουν οι 7 υποψήφιες χώρες

Δείτε στο video τι μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο Κώστας Συμεωνίδης για την αγορά νέων φρεγατών για το Πολεμικό Ναυτικό   

Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την επιλογή των νέων φρεγατών που θα αποκτήσει το Πολεμικό μας Ναυτικό. Μάλιστα το πρωί υπήρξε συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Επικοινωνία Παναγιωτόπουλου - Παρλί: Στην τελική ευθεία οι νέες φρεγάτες

Όπως μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα αμυντικός συντάκτης, Κώστας Συμεωνίδης, μπαίνουμε στην τελική ευθεία.  

Μητσοτάκης προς Τουρκία: Σταματήστε συμπεριφορές που φέρνουν εντάσεις 

Ο υπουργός Άμυνας ενημέρωσε σήμερα αναλυτικά τον Πρωθυπουργό για το τι προσφέρουν οι επτά χώρες που διεκδικούν το πρόγραμμα και πλέον όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουμε τις οριστικές αποφάσεις, ώστε μετά από 5-6 μήνες να πέσουν και οι τελικές υπογραφές.

«Κλειδώνει» η αγορά νέων αμερικανικών φρεγατών για το Πολεμικό Ναυτικό

 Αύριο οι εκπρόσωποι της βρετανικής εταιρείας ARROWHEAD θα επισκεφθούν τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά για να δουν από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκονται. Τώρα, όσον αφορά τα αεροσκάφη RAFALE, άλλοι τέσσερις Έλληνες πιλότοι ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για τη Γαλλία, ώστε να εκπαιδευτούν κι εκείνοι στα νέα μαχητικά, μαζί με τους πρώτους τέσσερις  πιλότους μας που ήδη ολοκληρώνουν την εκπαίδευσή τους. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top