Τσίπρας σε Γεραπετρίτη: Θα μου μιλάτε με σεβασμό, δεν είστε καν εκλεγμένος

Τι είπε ο υπουργός Επικρατείας που ενόχλησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Μια φράση του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, φάνηκε πως εκνεύρισε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στη Βουλή.

Τσίπρας: «Εκμεταλλεύεστε την πανδημία για να περιορίζετε τα δικαιώματα»

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρισκόταν στο βήμα της Βουλής και έλεγε εκείνη τη στιγμή ότι η κυβέρνηση δεν επιστρατεύει τα ιδιωτικά νοσοκομεία για να τα κρατά «covid free». 

«Φτάσατε στο σημείο να βγάλετε ανακοίνωση χθες για τις προϋποθέσεις μεταφοράς ασθενών για τις δύο μικρές κλινικές που ανοίξατε, μετά από έναν ολόκληρο χρόνο που σας παρακαλάγαμε…» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, με τον Γιώργο Γεραπετρίτη να λέει από τα έδρανα της Βουλής «δε χρειαζόταν αυτό άνθρωπέ μου».

Μητσοτάκης: «Ζητώ συγγνώμη από όλους όσοι πληγώθηκαν από την αστυνομία»

Η φράση του προκάλεσε την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος του απάντησε σε έντονο ύφος: «Κ. Γεραπετρίτη, τα “άνθρωπέ μου” αλλού, όχι σε μένα. Εδώ, θα μου μιλάτε με σεβασμό, δεν είστε καν εκλεγμένος. Εκλεγείτε από την ψήφο του ελληνικού λαού και μετά να μου μιλάτε έτσι. Όχι σε μένα προσωπικά, στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Είναι θεσμός εξ’ όσων γνωρίζω».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top