ΝΔ: Βαρύτατες οι καταγγελίες Κοντονή για τη μετατροπή της δωροδοκίας

Τι υποστήριξε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Τσίπρα 

Την επίθεση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε η καταγγελία του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή, ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μετέτρεψε σκόπιμα σε πλημμέλημα από κακούργημα τη δωροδοκία.     

Εκτός ΣΥΡΙΖΑ ο Σταύρος Κοντονής

«Δεν είναι δυνατόν εμείς (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ) να λέγαμε ότι θα κάνουμε κεντρική πολιτική την κάθαρση και κάναμε τη δωροδοκία πλημμέλημα με τον Ποινικό Κώδικα» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κ. Κοντονής μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24. 

Σε ανακοίνωσή της η ΝΔ αναφέρει για το ζήτημα, καλώντας  τον κ. Τσίπρα να δώσει απαντήσεις:  

«Μύλος» στον ΣΥΡΙΖΑ με βολές και από Παρασκευόπουλο κατά Ποινικού Κώδικα

«Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κοντονής κατήγγειλε πως υπήρξε σκοπιμότητα από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα ώστε να αλλάξει δολίως η διάταξη και να μετατραπεί η δωροδοκία, από κακούργημα που ήταν, σε πλημμέλημα ώστε κάποιες υποθέσεις να μπουν στο αρχείο προεκλογικά. 

Δηλώνει μάλιστα ότι «έχω υπόψιν μου συγκεκριμένες υποθέσεις και αν με καλέσει οποιαδήποτε δημόσια αρχή ή η δικαιοσύνη είμαι έτοιμος να καταθέσω». Σε ποιες υποθέσεις αναφέρετε ο κ. Κοντονής; Ποιοι ωφελήθηκαν από αυτές τις φωτογραφικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ; 

Τι απαντά ο κ. Τσίπρας στις βαρύτατες καταγγελίες του υπουργού της κυβέρνησής του; Ούτε σε αυτή την περίπτωση μπορεί να σιωπά. Τα όσα αποκαλύπτει ο κ. Κοντονής είναι πολύ σοβαρά και οφείλονται απαντήσεις».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top