Παναγιωτόπουλος: Η χώρα δε χρειάζεται Λιγνάδη και Κουφοντίνα αλλά Τσούνη

«Δηλητήριο οι δηλώσεις Δρίτσα όταν έχουμε εθνικές προκλήσεις»    

Η χώρα δε χρειάζεται Λιγνάδη και Κουφοντίνα αλλά Ιάκωβο Τσούνη, τόνισε ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος στη Βουλή, αναφέροντας ως θετικό παράδειγμα για την ελληνική κοινωνία τον εφοπλιστή που βραβεύθηκε πρόσφατα από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τη διάθεση της περιουσίας του στις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Απίστευτη δήλωση Δρίτσα: «Κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17 Νοέμβρη»  

 «Το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι το δηλητήριο και ο τοξικός λόγος» ανέφερε αρχικά ο κ. Παναγιωτόπουλος, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις προμήθειες στις Ένοπλες Δάμεις, με αφορμή τις δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρή Δρίτσα ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε από τη 17 Ν» και πρόσθεσε:    

Παναγιωτόπουλος: Στο τραπέζι και η αγορά F-35 αργά ή γρήγορα

«Τέτοιες δηλώσεις όπως του κ. Δρίτσα ρίχνουν δηλητήριο όταν ο δημόσιος βίος έχει εθνικές προκλήσεις. Και η χώρα χρειάζεται λιγότερο Λιγνάδη, λιγότερο Κουφοντίνα και περισσότερο Ιάκωβο Τσούνη» τόνισε ο Υπουργός Άμυνας, ο οποίος υπενθύμισε ότι του απονεμήθηκε ο τίτλος του Υποστράτηγου επί τιμή, καθώς διέθεσε με τη διαθήκη του όλη τα περιουσία στις Ένοπλες Δυνάμμεις. «Αποτελεί ένα σπουδαίο και φωτεινό παράδειγμα επιφανούς πατριώτη. Και ένα άτομο που δεν αναρωτιέται τι θα κάνει η πατρίδα για αυτόν αλλά τι κάνεις αυτός για την πατρίδα» πρόσθεσε ο κ. Παναγιωτόπουλος.   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top