Χρυσομάλλης: Τι απαντά ο βουλευτής της ΝΔ που παραβίασε τα μέτρα

«Συναντήθηκα στο ξενοδοχείο με δημοσιογράφους» εξηγεί στο star.gr

Μίλτος Χρυσομάλλης

Τα περιοριστικά μέτρα προστασίας από την πανδημία παραβίασε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση από τον Γενικό Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Ιωάννη Μπούγα. 

Βουλευτής της ΝΔ παραβίασε το lockdown - Ήταν σε ξενοδοχείο στο Κολωνάκι

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το star.gr και τον δημοσιογράφο Ανέστη Συμεωνίδη, ο βουλευτής Μεσσηνίας Μίλτος Χρυσομάλλης είπε ότι η παραβίαση των μέτρων προστασίας από την πανδημία αφορούσε παραβίαση του ωραρίου κυκλοφορίας και τη μη τήρηση υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.  

Όπως εξήγησε ο βουλευτής, το πρόστιμο βεβαιώθηκε στις 21:05 σελόμπι ξενοδοχείου στο κέντρο της Αθήνας, σε κοντινή απόσταση από την οικία του, όπου ο ίδιος είχε συνάντηση με δημοσιογράφους.

Του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 600 ευρώ, 300 ευρώ για παραβίαση του ωραρίου και 300 ευρώ για μη τήρηση υποχρεωτικής χρήσης μάσκας.

Ο ίδιος αναρωτήθηκε εάν η συνάντηση με δημοσιογραφους εντάσσεται στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών καθηκόντων ενός βουλευτή, οπότε σε αυτή την περίπτωση, βάση της σχετικής ΚΥΑ, θα πρέπει να εξαιρείται από τους περιορισμούς.

Η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα: 

«Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη. Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top