Βουλευτής της ΝΔ παραβίασε το lockdown - Ήταν σε ξενοδοχείο στο Κολωνάκι

Επίπληξη από το κόμμα και επιβολή προστίμου για τον Μίλτο Χρυσομάλλη

Ανακοινώσεις Χαρδαλιά: Τα νέα μέτρα που τέθηκαν σε ισχύ από σήμερα έως και τις 16 Μαρτίου

Τα περιοριστικά μέτρα προστασίας για την πανδημία παραβίασε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης, όπως έγινε γνωστό με ανακοίνωση από τον γενικό γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ, Ιωάννη Μπούγα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόστιμο της τάξης των 300 ευρώ επιβλήθηκε στον κ. Χρυσομάλλη και σε δημοσιογράφο που ήταν μαζί του, κατά τη διάρκεια ελέγχου, σε γνωστό ξενοδοχείο του Κολωνακίου. Το κλιμάκιο της αρχής διαφάνειας και της αστυνομίας.που πραγματοποίησε τον έλεγχο διαπίστωσε πως όχι μόνο δε φορούσαν μάσκα αλλά βρίσκονταν στο ξενοδοχείο χωρίς να διαμένουν εκεί. Συνεπώς υπήρξε και παραβίασης της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Το ξενοδοχείο την πλήρωσε πιο ακριβά. Του επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας 15 ημερών, επειδή τους σέρβιρε. Επίσης, επιβλήθηκε το πρόστιμο των 500 ευρώ για μη τήρηση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας. 300 ευρώ πρόστιμο επιβλήθηκε και σε υπάλληλο που δε φορούσε μάσκα.

Τι απαντά ο Μίλτος Χρυσομμάλης για το πρόστιμο 

Ο κ. Χρυσομάλλης λέει οτι δεν είναι ξεκάθαρο απο καμία ΚΥΑ πως δεν ειναι στα καθήκοντα βουλευτή να κυκλοφορεί μετά τις 9 το βράδυ και να συναντά δημοσιογράφο ενώ δηλώνει πως φορούσε μάσκα. Για το θέμα θα ακολουθήσει και ανακοίνωσή του.
 


O Μίλτος Χρυσομάλλης

O Μίλτος Χρυσομάλλης

Η ΝΔ έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα: 

«Κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον Βουλευτή Μεσσηνίας, κ. Μίλτο Χρυσομάλλη. Στον Βουλευτή επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο. Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ., κ. Ιωάννης Μπούγας, κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη».
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top