Μπακογιάννη για Μενδώνη: «Έκανε επικοινωνιακό λάθος»

«Αποκρουστικότατη η υπόθεση Λιγνάδη»

Τι είπε για την υπόθεση Λιγνάδη και τη Λίνα Μενδώνη η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

Για την υπόθεση του ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και την τοποθέτηση της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη τοποθετήθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Θεοδωρικάκος: «Το έγκλημα της παιδεραστίας δεν πρέπει να παραγράφεται ποτέ»

Μιλώντας στο MEGA, η κ. Μπακογιάννη, αφού υπογράμμισε ότι πρόκειται για μια «αποκρουστικότατη υπόθεση», μίλησε για «επικοινωνιακό λάθος» από την πλευρά της υπουργού Πολιτισμού. 

Απάντηση Μαξίμου σε Τσίπρα: «Πρωτοφανής επίθεση χυδαιότητας»

Για την υπόθεση Λιγνάδη η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι το μήνυμα πρέπει να είναι ότι όλη η κοινωνία πρέπει να βρίσκεται απέναντι σε τέτοιες πράξεις, να στηρίζει τα θύματα και να είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει άλλα τέτοια φαινόμενα στο μέλλον.

«Θα χρειαστεί να κάνουμε προσαρμογές στο δίκαιο που έχουμε στην Ελλάδα και αυτές οι προσαρμογές πρέπει να γίνουν εν ψυχρώ. Στο θέμα βιασμών ανηλίκων και παραγραφής έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ ζήτησε την παραίτηση της Λίνας Μενδώνη, ενώ και η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη έκανε λόγο για ατυχή χειρισμό, ο οποίος ωστόσο, δεν συνιστά λόγο αποπομπής της υπουργού.

Βόζεμπεργκ: Η κυρία Μενδώνη οφείλει να παραιτηθεί

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top