Κορωνοϊός: Εξιτήριο πήρε ο Γρηγοράκος μετά από δύο μήνες στο νοσοκομείο

Βρισκόταν σε ΜΕΘ για 48 μέρες

Λεωνίδας Γρηγοράκος

Εξιτήριο πήρε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Λεωνίδας Γρηγοράκος, ο οποίος ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» με κορωνοϊό από τις 17 Δεκεμβρίου. 

Στη ΜΕΘ του Σωτηρία με κορωνοϊό ο πρώην υπουργός Λεωνίδας Γρηγοράκος

Μετά από 48 μέρες μηχανικής υποστήριξης, το πρωί της Τετάρτης, 3 Φεβρουαρίου, ο κ. Γρηγοράκος αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε ειδικό θάλαμο του πανεπιστημιακής κλινικής του νοσοκομείου.

Πλέον έλαβε εξιτήριο και μεταφέρεται σε κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα κινητικά προβλήματα παρουσιάστηκαν μετά από τη νοσηλεία τόσων ημερών.

Το ευχαριστήριο μήνυμά του

Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ευχαρίστησε το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό για τη συμβολή τους.

«Ευχαριστώ πολύ, μέσα από την καρδιά μου, την καθηγήτρια Αντωνία Κουτσούκου και το προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, βοηθητικό) της Πανεπιστημιακής ΜΕΘ στο "Σωτηρία", για την άριστη περίθαλψη τους 2 μήνες της νοσηλείας μου. Δεν υπάρχουν λόγια να τους ευχαριστήσω. Οι άνθρωποι αυτοί είναι ήρωες. Ήταν μια μακρά και δύσκολη νοσηλεία. Το ΕΣΥ ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις αυτές. Έχοντας πίστη στον Θεό μπόρεσα και το ξεπέρασα. Εύχομαι  όλοι οι ασθενείς που νοσηλεύονται να έχουν καλή έκβαση. Να γίνουν γρήγορα καλά!», δήλωσε στο OPEN.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top