Τσίπρας: Θα αγωνιστούμε το 2021 για να μη γίνει η απώλεια συνήθεια 

Κριτική στην κυβέρνηση και στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα 

«Θα αγωνιστούμε από την πρώτη μέρα του νέου έτους, για να μη γίνει η απώλεια συνήθεια σε αυτό τον τόπο» δεσμεύθηκε  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο μήνυμά του για το 2021.  

Στον Ευαγγελισμό εμβολιάστηκε ο Τσίπρας: Καμία ανασφάλεια για το εμβόλιο

Ο κ. Τσίπρας ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για την διαχείριση της πανδημίας κατά το 2020 και στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα κι αναφέρει ότι «η χώρα μας βρέθηκε αντιμέτωπη με την πανδημία, έχοντας στο τιμόνι της ανθρώπους που δεν πίστεψαν ποτέ στην αξία του κοινωνικού κράτους. Και όταν ήρθε η πανδημία, δυστυχώς, δεν άλλαξαν προτεραιότητες». 

Για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής που δοκιμάζονται περισσότερο από τις συνέπειες της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, υπογραμμίζει ότι «σε όλους αυτούς οφείλουμε στήριξη κι ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Πέτσας για Τσίπρα: Έκανε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, όχι για τον λαϊκισμό

Για τα εθνικά θέματα ενόψει και των 200 χρόνων από την επανάσταση επισημαίνει ότι το 2021 θα είναι δύσκολο έτος όχι μόνο λόγω της πανδημίας αλλά και για την υπεράσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.  «Μόνο αν πορευτούμε με πυξίδα τις αξίες μας μπορούμε να υπερβούμε όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες. Οι μεγάλες αξίες που έγιναν συνώνυμο της Ελλάδας και των αγώνων του ελληνικού λαού,  η Δημοκρατία, η ελευθερία, η αλληλεγγύη, η  δικαιοσύνη, είναι οι αξίες που και σήμερα μας δείχνουν το δρόμο» συμπληρώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top