Την παραίτηση Α. Έβερτ από τη θέση της αντιδημάρχου ζήτησε ο Μπακογιάννης

Λόγω της αναφοράς στο twitter σε «τρωκτικά και κατσαρίδες» για το ΚΚΕ

Αλεξία Έβερτ

Την παραίτηση της Αλεξίας Έβερτ από τη θέση της αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων ζήτησε ο  Δήμαρχος της πρωτεύουσας Κώστας Μπακογιάννης. 

Την οργή του ΚΚΕ και της δημοτικής παράταξής του στην Αθήνα προκάλεσε  προηγουμένως σχόλιο της αντιδημάρχου στο twitter, με αφορμή την πορεία του ΚΚΕ στο κέντρο της πρωτεύουσας, παρά την απαγόρευση,  για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Πολυτεχνείο: Πλειοδοσία «αριστεροσύνης» την εποχή του Covid - 19

Συγκεκριμένα, η κυρία Έβερτ απαντώντας σε σχόλιο στο twitter της δημοσιογράφου Πέπης Ραγκούση για το ΚΚΕ και με φωτογραφία τη χθεσινή πορεία στο κέντρο της Αθήνας («30 χρόνια εκτός πραγματικότητας, τώρα και εκτός κοινωνίας»), σχολίασε η ίδια από την πλευρά της: «Πρέπει να μάθουμε να συμβιώνουμε με κατσαρίδες και τρωκτικά. Έτσι ήταν, έτσι είναι και έτσι θα’ναι!».

ΝΔ: Fake News η φωτογραφία για τα επεισόδια από το ΠΑΜΕ 

 

  

Σχολιάζοντας τη σχετική αναφορά, ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων, χαρακτήρισε «κατάπτυστες» τις δηλώσεις της Α.  Έβερτ. 

Ο κ. Σοφιανός δήλωσε συγκεκριμένα: 

«Η Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Αλεξία Έβερτ, με κατάπτυστες δηλώσεις, χαρακτήρισε “κατσαρίδες” και “τρωκτικά” τα μέλη του ΚΚΕ, που διαδήλωσαν χθες στην επέτειο του Πολυτεχνείου. Αυτοί οι χαρακτηρισμοί δείχνουν το ήθος και το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, που έχουν επιλέξει ορισμένοι από τον χώρο της ΝΔ. 

Μετά από αυτές τις άθλιες δηλώσεις είναι αυτονόητο το αίτημα των δημοτικών συμβούλων του ΚΚΕ για άμεση παραίτηση της συγκεκριμένης Αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top