Με μάσκα και θερμομέτρηση ο Τσίπρας σε νοσοκομείο στα Ιωάννινα    

Επίθεση στην κυβέρνηση για πανδημία και προβλήματα του webex

Με μάσκα και θερμομέτρηση, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε το πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων, από όπου ζήτησε προσλήψεις και ένταξη του υγειονομικού προσωπικού στα βαρέα και ανθυγιεινά, κατά την επίσκεψή του στην πόλη.  

Ο κ. Τσίπρας, όπως και στη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, επέμεινε στην κριτική του στην κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας:

Τσίπρας στο Star: Η κυβέρνηση δε νοιάζεται για την ανθρώπινη ζωή 

«Δεν μπορεί να συνεχίσει να αυτοαποθεώνεται και να αυτοθαυμάζεται που μας οδήγησε με την ολιγωρία της εδώ που μας οδήγησε. Ας έρθει εδώ να ζητήσει την βοήθεια όλων μας να καταστρώσουμε ένα σχέδιο ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας» τόνισε στη δήλωση του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σχετικά με τα προβλήματα στην πλατφόρμα της τηλεκπαίδευσης, ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι ψεύδεται. 

Τσίπρας στο Star για Πολάκη και «γλέντι καραντίνας»: Αρνητική η εικόνα του

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε, απαντώντας στον ισχυρισμό του Μεγάρου Μαξίμου ότι επρόκειτο για  πανευρωπαϊκό πρόβλημα:      

Ολόκληρη η συνέντευξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star 

«Ψεύδεται η κυβέρνηση

Καμία άλλη χώρα στην Ευρώπη δεν έδωσε την σύμβαση σε έναν μονο πάροχο. Οι περισσότερες χώρες αξιοποίησαν τις δημόσιες πλατφόρμες, η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε το δημόσιο σύστημα

Ο κ. Μητσοτάκης,  όχι η κα Κεραμέως, δεν υπάρχουν ευθύνες στους υπουργούς,  ο κ. Πρωθυπουργός έχει την ευθύνη να φέρει στη Βουλή  την σύμβαση με τον πάροχο ο οποίος ευθύνεται για την κατάρρευση του συστήματος με αποτέλεσμα να μην γίνεται τηλεκπαίδευση στη χώρα μας.

Γιατί δεν φέρνει τη σύμβαση; Μήπως γιατί αν φέρει την σύμβαση θα  δούμε ότι υπάρχουν όροι που αφορούν την δυνατότητα του παρόχου να  κάνει χρήση των προσωπικών δεδομένων όσων συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση και μάλιστα για πολλα χρόνιας; Λέω,  μήπως;

Η πανδημία δεν σημαίνει κατάλυση της δημοκρατίας, η δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα. Θα υπάρξει λογοδοσία, δε θα συναινέσουμε σε μια αυταρχική διακυβέρνηση».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top