Ο Λιάκος του ΣΥΡΙΖΑ ξαναχτυπά: Δε θα τηρήσει lockdown στους άνω των 65    

Καλεί σε «απειθαρχία» για «της γενιάς μας τα Πολυτεχνεία»!  

To video του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star για την έντονη αντιδραση Μ. Χρυσοχοΐδη στο το «και εγώ θα έκαιγα τη Μόρια» του Α. Λιάκου 

«Ξαναχτύπησε»  ο ιστορικός και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Λιάκος, ο οποίος είχε προκαλέσει πρόσφατο θύελλα αντιδράσεων υποστηρίζοντας ότι θα έβαζε φωτιά στη Μόρια και ο ίδιος, αν βρισκόταν στη θέση των μεταναστών (αν  και αργότερρα προσπάθησε να ανασκευάσει).    

Μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ: Και εγώ θα έκαιγα τη Μόρια!

Αυτή τη φορά ο κ. Λιάκος καλεί σε απειθαρχία σε ενδεχόμενο lockdown στους άνω των 65 ετών και υποστηρίζει ότι σε μια τέτοια περίπτωση «θα γελοιοποιηθεί».

O κ. Λιάκος καταλήγει μάλιστα στην ανάρτησή του συγκρίνοντας την «απειθαρχία» στα μέτρα για τον κορωνοϊό με την...  εξέγερση του Πολυτεχνείου του 1973 και συγκεκριμένα με την προτροπή «εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία»!

Έντονη αντιδραση Χρυσοχοΐδη για το «και εγώ θα έκαιγα τη Μόρια»

Ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Λιάκου:

«Ο κ. Χαρδαλιάς μας είπε σοβαρά ότι εξετάζεται η επιβολή περιοριστικών μέτρων για τους ανθρώπους ηλικίας 65 ετών και άνω, αυτούς δηλαδή που βρίσκονται στις κρίσιμες ηλικιακές ομάδες.

Καλά ότι δεν πρόκειται να πειθαρχήσουμε ας το έχουν δεδομένο πριν γελοιοποιηθούν και τα μαζέψουν όπως έκαναν με τον Μεγάλο Περίπατο.

…εμπρός λοιπόν για της γενιάς μας τα πολυτεχνεία!»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top