Συγχαρητήριο μήνυμα Μητσοτάκη στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών 

Μήνυμα και σε όσους δεν πέτυχαν να επιμείνουν στους στόχους τους

Κυριάκος Μητσοτάκης

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στους επιτυχόντες των Πανελλαδικών εξετάσεων, με ανάρτησή του στο facebook.  

Πανελλαδικές 2020: Πτωτικά κινούνται οι βάσεις - Οι πίνακες για ΓΕΛ, ΕΠΑΛ

«Συγχαίρω τους νέους και τις νέες μας, που απ’ τις σχολικές αίθουσες θα αναζητήσουν τώρα στα αμφιθέατρα των Πανεπιστημίων τη γνώση και τα εφόδια για το μέλλον τους. Πανεπιστήμια που για ένα, σύντομο ελπίζουμε, διάστημα θα λειτουργούν με τους όρους που επιβάλλει η αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης» τόνισε ο πρωθυπουργός, ο οποίος πρόσθεσε για όσους δεν πέτυχαν:  

 «Και καλώ όσους δεν τα κατάφεραν, να μετατρέψουν την προσωρινή απογοήτευση σε μόνιμη προσήλωση και επιμονή στους στόχους τους. Από κανένα ταξίδι δεν λείπουν τα κύματα. Η πυξίδα, όμως, πρέπει να είναι πάντα στραμμένη στην τελική επιτυχία».

Βάσεις 2020: Ο πρώτος των πρώτων «σάρωσε» με 19.650 μόρια

Ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε στην ανάρτησή του στις ειδικές συνθήκες που επικράτησαν φέτος για όλους τους μαθητές, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. « Τον έπαινο, φέτος, τον δικαιούνται όλα τα Ελληνόπουλα, καθώς η μισή χρονιά κύλησε μέσα σε πρωτοφανείς συνθήκες, λόγω της πανδημίας. Όμως με το πείσμα τους, την πολύτιμη συμβολή των καθηγητών τους και τη στήριξη της οικογένειάς τους, ξεπεράσαν όλα τα εμπόδια. Το αύριο της χώρας είναι, λοιπόν, σε καλά χέρια.Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά μας!» τόνισε ο πρωθυπουργός. 
 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top