Κεραμέως: Πρώτη φορά μόνιμοι διορισμοί στην ειδική εκπαίδευση

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα 3.445 εκπαιδευτικών και πού διορίζονται  

Ανακοινώθηκαν σήμερα οι διορισμοί 1.817 εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και 1.628 εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση, κατηγορίας ΠΕ και ΤΕ διαφόρων κλάδων. 

Δύο μεγάλες αλλαγές στους διορισμούς εκπαιδευτικών από την Κεραμέως

Δείτε τα ονόματα των εκπαιδευτικών και πού διορίζονται στο αρχείο .xls της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας.   

Μετά τη δημοσίευση της απόφασης διορισμών στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, θα ακολουθήσει ανακοίνωση προς ενημέρωση των διορισθέντων για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες οφείλουν να παρουσιαστούν για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας.

Η Υπουργός Νίκη Κεραμέως δήλωσε σχετικά:

Σύσκεψη υπό την Κεραμέως στο Παιδείας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ολοκληρώνουμε σήμερα τη διαδικασία διορισμού 3.445 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πρόκειται για αγωγή και εκπαίδευση απαραίτητες για την ολόπλευρη και αρμονική ανάπτυξη της προσωπικότητας των μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, τη βελτίωση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων και δεξιοτήτων τους. Ο διορισμός μόνιμων εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στη δημιουργία σταθερών μαθησιακών δεσμών και να βελτιώσει έτι περαιτέρω την εξέλιξη των μαθητών. Καλή σταδιοδρομία στους εκπαιδευτικούς μας και καλή νέα σχολική χρονιά σε όλους». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top