Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης μετέτρεψε την επιτυχία των πολιτών σε φιάσκο

Κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση του Covid -19

Αλέξης Τσίπρας

«Είναι σοκαριστικό το πώς κατάφερε ο κ. Μητσοτάκης μέσα σε τρεις μήνες να μετατρέψει την υγειονομική επιτυχία των πολιτών σε φιάσκο» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας.   

Μήνυμα Μητσοτάκη: Η μάσκα να γίνει μόνιμος συνοδός μας, όπως τα κλειδιά

Σε δήλωσή του στο ieidiseis.gr ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε επίσης σε «αλλεπάλληλες παλινωδίες και αντιφατικά μηνύματα της κυβέρνησης μετά την άρση του lockdown» ενώ ισχυρίσθηκε ότι ο παραγκωνισμός των ειδικών από τις αποφάσεις της κυβέρνησης οδήγησε σε κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική και για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας,  μιλώντας για «κραυγαλέα αδυναμία» της κυβέρνησης Μητσοτάκη «να βάλει φρένο στην οικονομική καταστροφή». 

Σε συναγερμό και το οικονομικό επιτελείο για δεύτερο κύμα Covid -19  

«Οι χαμένοι της κρίσης θα είναι πάλι οι εργαζόμενοι και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις» υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση για απροθυμία της να στηρίξει εδώ και τέσσερις μήνες εργαζόμενους και επιχειρήσεις.

Χαρακτήρισε ακόμη «βαθιά οπισθοδρομικές» τις προτάσεις της Επιτροπής Πισσαρίδη, αναφέροντας ότι δεν είναι κάτι άλλο από «προτάσεις που είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στους τεχνοκράτες του ΔΝΤ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top