ΝΔ για Νovartis: Tέλος σε μια σκευωρία που έχει καταρρεύσει εδώ και καιρό

Η υπόθεση στις ΗΠΑ έκλεισε χωρίς εμπλοκή πολιτικών προσώπων από την Ελλάδα

Ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση Novartis στις ΗΠΑ, η οποία έκλεισε με χρηματικό πρόστιμο «δίχως να προκύψουν αποδείξεις εμπλοκής πολιτικών προσώπων» εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για «σκευωρία που έχει καταρρεύσει εδώ και καιρό».

«Έκλεισε» η υπόθεση Novartis στις ΗΠΑ έναντι χρηματικού προστίμου

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Η σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, για κλείσιμο της υπόθεσης Novartis με την επιβολή προστίμου 112 εκατομμυρίων δολαρίων, δίχως να προκύψουν αποδείξεις εμπλοκής πολιτικών προσώπων, ρίχνει τίτλους τέλους σε μια σκευωρία που έχει καταρρεύσει εδώ και καιρό.

Παπαγγελόπουλος: Γιατί αποχώρησα από την προανακριτική

Κλείνει ως προς το ένα μέρος της μια δυσώδη υπόθεση, που στήθηκε στο "μαγαζί" του ΣΥΡΙΖΑ. Δέκα πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων δύο πρώην πρωθυπουργοί, διασύρθηκαν επί χρόνια δίχως να προκύψει το παραμικρό στοιχείο εις βάρος τους, από τις έρευνες τόσο των ελληνικών, όσο και των αμερικανικών αρχών.

Παππάς για καταγγελίες Μιωνή: Γελοίος αντιπερισπασμός της ΝΔ   

Τι έχουν να πουν τώρα, οι "μαγαζάτορες" του ΣΥΡΙΖΑ και οι πλασιέ των δήθεν αποκλειστικών για τις έρευνες του FBI; Θα ζητήσουν συγγνώμη; Το σκάνδαλο Novartis ως προς το ιατρικό σκέλος, υπήρχε όπως από την αρχή υποστήριζε η ΝΔ. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε στην άκρη το πραγματικό σκάνδαλο για να στήσει μια πολιτική σκευωρία. Οι ευθύνες όσων εξύφαναν την πολιτική σκευωρία διερευνώνται.

Η Δικαιοσύνη οφείλει απερίσπαστη να συνεχίσει τη δουλειά της ώστε να τιμωρηθούν όσοι ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top