«Αντίο» και από τον Χαρδαλιά στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό 

Πώς θα γίνεται πλέον η ενημέρωση και πώς θα λειτουργούν τα σχολεία    


«Αντίο» και από τον υφυπουργό Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά στην τακτική ενημέρωση για τον κορωνοϊό, μετά τον  λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα.   

Τέλος η ενημέρωση από το υπ.Υγείας- Τσιόδρας: «Σας ευχαριστώ για όλα»

Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε μετά τον κ. Τσιόδρα πως οι ανακοινώσεις θα συνεχιστούν, όχι όμως με τον έκτακτο χαρακτήρα που είχαμε μέχρι σήμερα. «Δεν υπάρχει ανάγκη να είμαστε κάθε απόγευμα μέχρι εδώ, όπως έγινε όλη αυτή την περίοδο» επισήμανε και εξέφρασε την ελπίδα ότι δεν θα προκύψει ξανά ποτέ αυτή η ανάγκη. «Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε ξανά καθημερινά ενημέρωση με τον κ. Τσιόδρα, αυτό θα σημαίνει ότι τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει ξανά» ανέφερε χαρακτηριστικά και εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα συμβεί.

«Βρισκόμαστε σε μια νέα φάση της προσπάθειας μας, με την επανεκκίνηση των περισσότερων δραστηριοτήτων να έχει ξεκινήσει ή να έχει δρομολογηθεί», τόνισε κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.  

Κορωνοϊός - Ελλάδα: 10 νέα κρούσματα - Υπό έρευνα η προέλευση των δύο

«Σήμερα κλείνουμε με αυτή την κοινή συνέντευξη με τον καθηγητή (Σωτήρη Τσιόδρα) 72 ημέρες σχεδόν καθημερινής ενημέρωσης» προσέθεσε και επισήμανε πως η επικοινωνία από αύριο μπαίνει σε μια νέα φάση, προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα, διαβεβαιώνοντας ωστόσο πως παραμένουν σε εγρήγορση και επιφυλακή.

Σημείωσε πως έχουμε επανέλθει σε μεγάλο μέρος στη νέα μας καθημερινότητα, υπογραμμίζοντας πως δεν έχουμε ξεμπλέξει με την πανδημία και ότι θα βρίσκεται κοντά μας για μεγάλο διάστημα ακόμα.

Στον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργούν οι τάξεις των δημοτικών σχολείων, μέχρι τις 26 Ιουνίου, εκ περιτροπής και με ειδικά μέτρα προστασίας αναφέρθηκε επίσης  κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top