Χαρδαλιάς για δημοτικά: Η εμπειρία από Γυμνάσια - Λύκεια είναι θετική

Προανήγγειλε το άνοιγμά τους ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας

Στο άνοιγμα των δημοτικών σχολείων αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πέτσας: «Κινούμαστε προς άνοιγμα των δημοτικών σχολείων»

«Η κατάσταση εξελίσσεται ομαλά, έχουμε καλά επιδημιολογικά στοιχεία και μέρα με τη μέρα προσαρμοζόμαστε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χαρδαλιάς και πρόσθεσε: «Η φάση του ανοίγματος εξελίσσεται ομαλά. Οι συστάσεις τηρούνται, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Κορωνοϊός - Ελλάδα: Κανένας νέος θάνατος και μόνο δύο νέα κρούσματα

Ο ίδιος είπε ότι η εμπειρία από τα Γυμνάσια και τα Λύκεια είναι θετική και σημείωσε ότι σχετικά με το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων από την 1η Ιουνίου, οι ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο Δευτέρα.

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις για το άνοιγμα των δημοτικών σχολείων

Στην ίδια άποψη για το άνοιγμα των δημοτικών εξέφρασε και ο διευθυντής της Διεύθυνσης Υγειονομικού (ΔΥΓ) του ΓΕΑ, υποπτέραρχος, Δημήτρης Χατζηγεωργίου που έκανε σήμερα την ενημέρωση.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε και στο άνοιγμα της εστίασης από αύριο Δευτέρα 25 Μαΐου και απευθυνόμενος στους πολίτες επέστησε την προσοχή τους για την τήρηση των μέτρων. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top