Viral o Παπαδημούλης με τα γεμάτα καρότσια στο σούπερ μάρκετ

Ξεσάλωσαν οι χρήστες στο twitter – Τι απάντησε ο ίδιος

Viral έχει γίνει το βίντεο, το οποίο προβλήθηκε από το Mega, που δείχνει τον Δημήτρη Παπαδημούλη, να φεύγει από σούπερ μάρκετ με δύο γεμάτα καρότσια με προϊόντα.

Οι χρήστες του twitter ξεσάλωσαν κατηγορώντας τον αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για αντικοινωνική συμπεριφορά, ενώ πολλοί ισχυρίστηκαν ότι έπρεπε να μπει σε καραντίνα 14 ημερών, όπως προβλέπουν τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, αφού ο ίδιος ήρθε στην Ελλάδα από το εξωτερικό.

Αυτά είναι τα μέτρα: Αποζημίωση 800 ευρώ σε εργαζόμενους αντί μισθού

Ο ίδιος, απάντησε πως είχε επιστρέψει στην Ελλάδα πριν από πέντε ημέρες, δηλαδή πριν ανακοινωθούν τα μέτρα για τις αφίξεις από το εξωτερικό, ενώ είπε πως επισκέφτηκε ένα υποκατάστημα γνωστής αλυσίδας και πήρε δύο καρότσια με προμήθειες, σε ώρα που δεν υπήρχε πολύς κόσμος.

«Γνωρίζοντας τον φόρτο που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι αυτές τις ημέρες, επέλεξα να πάω να τα παραλάβω ο ιδιος και όχι να παραδοθούν στο σπίτι. Τα δε ράφια ήταν γεμάτα κ ο κόσμος λίγος. Που είναι η “αντικοινωνική συμπεριφορά”;», δήλωσε ο ίδιος, κάνοντας λόγο για λασπολογία.

Θέση πήρε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος με διάθεση τρολαρίσματος, ευχαρίστησε τον κ. Παπαδημούλη «για την γενναία δημόσια παραδοχή του για το πόσο καλά εξελίσσεται η λειτουργία της Αγοράς των Super Markets με τα μέτρα που θεσπίσαμε».

Μερικά από τα σχόλια στο twitter, όπου το hashtag #Παπαδημουλης είναι από τα κορυφαία:


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top