Ξέσπασε ο Κικίλιας για την εισβολή Ρουβίκωνα σε Άγιο Σάββα: Ντροπή, δειλοί!

«Είναι ό,τι χειρότερο έχει γεννήσει η ελληνική κοινωνία»

Ο Βασίλης Κικίλιας

Με σκληρά λόγια κατά του Ρουβίκωνα, για την έφοδο στο αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», μίλησε ο Βασίλης Κικίλιας.

«Είχαν το θράσος αυτοί οι δειλοί να μπουν στο μεγαλύτερο ογκολογικό νοσοκομείο της χώρας, στο ιερό αυτό νοσοκομείο που πάνε άνθρωποι για να σώσουν τη ζωή τους, και να κάνουν σόου. Σόου! Είναι δειλοί, είναι άνανδροι, είναι ό,τι χειρότερο έχει γεννήσει η ελληνική κοινωνία. Δεν ντρέπονται λιγάκι να τολμούν να μπαίνουν μέσα στα νοσοκομεία, εκεί που η μέση ελληνική οικογένεια πάει για να θεραπεύσει τον πόνο της», είπε ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Αυτοί θα κάνουν σόου και εμείς θα φροντίζουμε τη δημόσια υγεία», πρόσθεσε, ανακοινώνοντας παράλληλα τη λειτουργία νέου ακτινοθεραπευτικού κέντρου εντός του χώρου του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε και την πρόσληψη 800 νέων γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, οι οποίοι θα έχουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μετά το 2011-12.

«Γιατροί όλων των ειδικοτήτων για όλη τη χώρα, 800 νέοι άνθρωποι δεν θα φύγουν στο εξωτερικό, θα μείνουν εδώ, στη χώρα μας. Είναι αυτά τα νέα παιδιά που πήγαιναν στη Γερμανία, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Θέλουμε λοιπόν να τους εμπλέξουμε σε αυτή τη διαδικασία, θέλουμε νέα παιδιά, νέοι επιστήμονες όλων των ειδικοτήτων να μπορέσουν να έχουν σχέση εργασίας με τον ΕΟΠΥΥ σε όλη τη χώρα», είπε ο υπουργός Υγείας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top