«Εμφύλιος» εισαγγελέων για τη Novartis: Τουλουπάκη Vs Ράικου

Τι απαντά η νυν Εισαγγελέας Διαφθοράς στην πρώην

Με ένα ακόμη επεισόδιο, την απάντηση της νυν εισαγγελέως διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη στην προκατοχό της,  Ελένη Ράικου, για όσα  φέρεται να  καταμαρτυρά στην ίδια, όπως και στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο (τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες κατανόμασε σαν τον «Ρασπούτιν» της υπόθεσης της Novartis), συνεχίσθηκε ο «εμφύλιος» στη Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Novartis.     

Κατονόμασε τον Παπαγγελόπουλο ως τον «Ρασπούτιν» η Ράικου

Παπαγγελόπουλος: Η Ράικου εφηύρε τον «Ρασπούτιν» για αντιπερισπασμό

H κα Τουλουπάκη αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή της: 

«Εάν όσα αναληθή βλέπουν το φως της δημοσιότητας  πράγματι ειπώθηκαν  δυστυχώς για άλλη μια φορά,  η κ. Ράικου  καταφέρεται όχι μόνο εναντίον εμού θίγοντας την τιμή και την υπόληψή μου αλλά και κατά του συνόλου του ανώτατου δικαστηρίου της χωράς υποστηρίζοντας ότι τοποθετήθηκα στη θέση της Εισαγγελέως Διαφθοράς από τον κ. Παπαγγελόπουλο για να εκτελέσω από κοινού με άλλους δικαστικούς λειτουργούς συμβόλαιο ηθικής της εξόντωσης. Υπενθυμίζω λοιπόν  ότι τοποθετήθηκα στη θέση της Εισαγγελέως Διαφθοράς μετρά την παραίτησή της και χωρίς ουδέποτε να υποβάλω σχετική αίτηση για την τοποθέτηση αυτή. 

Στον  διορισμό μου κατέληξε δύο φορές το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο που απαρτίζεται από 11 αρεοπαγίτες,  με μεγάλη πλειοψηφία.  Η προσφυγή δε κατά της τοποθέτησής μου στην πρώτη εκλογή μου απερρίφθη παμψηφεί από την ολομέλεια του Ανώτατου Δικαστηρίου. Είναι απολύτως προσβλητικές οι αναφορές της όχι μόνο για μένα αλλά κυρίως για τους ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς τους οποίους θεωρεί ελεγχόμενους. Εξίσου προσβλητική και η αναφορά της σε συνάδελφο δικαστικό λειτουργό. Επισημαίνω τέλος ότι από όσο γνωρίζω προηγούμενες καταγγελίες της και αιτήσεις σε βάρος εμού και των συναδέλφων μου κρίθηκαν ως ανυπόστατες από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα. 
Θλίβομαι βαθιά αν εμείς οι ίδιοι δε σεβόμαστε τις αποφάσεις των οργάνων μας και προβαίνουμε σε τόσο απαξιωτικές δηλώσεις. Επισημαίνω τέλος ότι ο λόγος μου είναι δημόσιος και με ταυτότητα κι όχι μέσω κύκλων,  "προνόμιο" που δε διαθέτω...».  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top