Νοτοπούλου: «Έκλαψα πολύ, με κανιβάλισαν επειδή είμαι γυναίκα»

«Έχω προϋπηρεσία στο bullying»

κατερινα νοτοπουλου

Για τις επιθέσεις και τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα μίλησε η Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία στο πρόσφατο παρελθόν είχε τοποθετηθεί στη θέση της υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ, ενώ στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου διεκδίκησε χωρίς επιτυχία, τα ηνία του δήμου Θεσσαλονίκης.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στην εφημερίδα «Espressο» και την δημοσιογράφο Βίβιαν Μπενέκου, αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως έκλαψε πολύ για τις επιθέσεις που δέχτηκε, καθώς και ότι την κανιβάλισαν επειδή είναι γυναίκα.

Στην ερώτηση αν έχει δεχτεί σεξιστικές επιθέσεις, η Κατερίνα Νοτοπούλου απάντησε πως έχει «προϋπηρεσία στο bullying. Με κανιβάλισαν κανονικά επειδή είμαι γυναίκα. Έπεσα, σηκώθηκα, μερικές φορές σκοντάφτω ξανά, αλλά κάνω τη δουλειά μου, κοιτάζω τη ζωή μου. Δεν μπορώ να παραδοθώ στις παθογένειες της κοινωνίας μας και στις νευρώσεις καθενός που κρύβεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο και χυδαιολογεί. Δυστυχώς, αυτό που έχω ζήσει δεν είναι ατομικό θέμα, αλλά συλλογικό. Αφορά πολλές γυναίκες από διάφορα πολιτικά σχήματα».

Μάλιστα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παραδέχεται ότι υπήρξαν στιγμές που αυτές οι καταστάσεις τη λύγισαν.

«Έκλαψα και μάλιστα πολύ. Ήταν άδικο για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είναι ωμή βία να δολοφονούν τον χαρακτήρα ενός ανθρώπου επειδή είναι γυναίκα, νέα και ασχολείται με τα κοινά. Όσο με στεναχώρησαν τόσο πείσμωνα όμως. Δουλειά σκληρή και χαμηλοί τόνοι είναι η απάντησή μου. Και επαναλαμβάνω, είναι μεγάλη τιμή για μένα που χιλιάδες συμπολίτες μου με εμπιστεύτηκαν να τους εκπροσωπήσω στο ελληνικό Κοινοβούλιο και στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης».

Τέλος, αναφερόμενη στη σχέση της με τον Αλέξη Τσίπρα, είπε πως «δεν είναι ο μπαμπάς μας για να μας μαλώνει. Πλιτικές συζητήσεις και ζητήματα λύνονται και ενίοτε οι απόψεις διίστανται».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top