«Είναι το νέο θύμα!»: Η Έλενα Ακρίτα υπερασπίζεται τη Νόνη Δούνια

Για τις φωτογραφήσεις που είχε κάνει ως μοντέλο

Δείτε όσα είπε η νέα βουλευτής Α'Πειραιώς την ημέρα της ορκωμοσίας της

Τις αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις που είχε κάνει όταν δούλευε ως μοντέλο χρησιμοποιούν αρκετοί, προκειμένου να «χτυπήσουν» τη νέα βουλευτή της Α’ Πειραιώς, Νόνη Δούνια

Ωστόσο το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια βρήκε μία… αναπάντεχη υποστηρίκτρια στο πρόσωπο της Έλενας Ακρίτα.  

Με ανάρτησή της στο Facebook, πριν από λίγη ώρα, η δημοσιογράφος τοποθετήθηκε επ’ αυτού γράφοντας τα εξής: «Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της λες κι η κοπέλα και δεν ήταν στα νιάτα της επαγγελματίας μοντέλο και πολύ καλό μάλιστα. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ένα όμορφο κορίτσι που έγινε μια όμορφη γυναίκα. Αυτό που βλέπουν κάτι άλλοι… προτιμώ να μην το περιγράψω. Την είδα μια φορά στην τηλεόραση κι ομολογώ ότι ήταν καλή. Συγκροτημένος λόγος, δομημένες προτάσεις, καλά ελληνικά. 

Ακρίτα: «Ο Σεφερλής ζητάει την προσωποκράτηση μου και 100.000 ευρώ!»

Η βουλευτής Νόνη Δούνια ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της από τη Βουλή

Και βέβαια έχει θέση στο Κοινοβούλιο αφού την επέλεξαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για να τους εκπροσωπήσει. Αν τώρα η παρουσία της στη Βουλή αποδειχτεί θετική ή αρνητική, ο καιρός θα το δείξει. Και το ίδιο ισχύει και για κάτι φαιδρούς κυριούληδες με κοστούμι και γραβάτα ή δίχως – από διάφορα κόμματα κι αποκόμματα. 
Καλή δύναμη, κυρία Δούνια».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα είναι πολλά και ποικίλα!

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top