Ο Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη-έκπληξη στο HBO

«Κλείνει ένας κύκλος δεκαετούς Οδύσσειας στις 7 Ιουλίου»

Συνέντευξη στο πιο διάσημο τηλεοπτικό κανάλι της Αμερικής, το HBO, έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε σε έναν από τους επίσης πιο διάσημους δημοσιογράφους του πλανήτη, τον ιδρυτή του VICE, Σέιν Σμιθ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για να τον συναντήσει.

Η συνέντευξη μεταδόθηκε στις 2.30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, σε ώρα prime time για την αμερικανή τηλεόραση.

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε βέβαιος ότι «στις 7 Ιουλίου θα κλείσει ένας κύκλος δεκαετούς Οδύσσειας», ενώ ανάλυσε το σχέδιο του για την επόμενη μέρα.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πώς σκοπεύει να υλοποιήσει τις μειώσεις φόρων που έχει υποσχεθεί όταν η ελληνική οικονομία είναι αντιμέτωπη με ένα πολύ μεγάλο χρέος και χαμηλούς ρυθμούς ανάπτυξης.

«Η πρόκληση-κλειδί είναι να αποκαταστήσουμε τους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Έχουμε τελειώσει με την τελευταία τετραετία της παρούσας κυβέρνησης. Ουσιαστικά είχαμε ανεμική ανάπτυξη. Εάν η οικονομία αναπτυχθεί ταχύτερα, οι πιστωτές μας θα είναι ευτυχείς επειδή το χρέος θα ξεπληρωθεί πιο εύκολα», είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι «η κοινωνία συνειδητοποίησε ότι η εκλογή λαϊκιστών στην εξουσία δεν είναι λύση για τα βασικά οικονομικά προβλήματα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top