Στα μαλακά τελικά ο καταδρομέας για το «Μακεδονία ξακουστή»

Είχε τιμωρηθεί επειδή τραγουδούσε πέφτοντας με το αλεξίπτωτο!

Ο καταδρομέας Μανώλης Μπούχλης  που έπεσε με το αλεξίπτωτο τραγουδώντας το «Μακεδονία ξακουστή»,  παραμένει στους αλεξιπτωτιστές  και μετατίθεται  στην  Α΄ Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, στην Κρήτη,  που είναι η  ιδιαίτερη πατρίδα του. Για την παραβίαση των κανόνων ασφαλείας  θα τιμωρηθεί με 10 μέρες κράτηση.

ΕΔΕ τελικά για τον καταδρομέα που τραγουδούσε το «Μακεδονία Ξακουστή»

«ΧΑΔΙ» Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ

Συνάδελφοι του για του συμπαρασταθούν ανέβασαν  και πάλι στο διαδίκτυο  βίντεο  όπου τραγουδούν  το εμβατήριο κατά την μεταφορά τους στην περυσινή  παρέλαση. «Aς το τραγουδούν. Δεν έχει απαγορευτεί άλλωστε» σχολιάζουν για το ζήτημα στρατιωτικές πηγές.   

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ»:  Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ «ΜΟΔΑ»

Όπως δηλώνει στο Star o αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Μπαλτζώης, «έγινε viral το “Μακεδονία ξακουστή” με όλα τα καλά και τα κακά του”, αλλά ζητά ο στρατός να μείνει». 

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ»  ΟΙΝΟ  ΠΩΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

Σαν «μακεδονικό» συνεχίζει να προωθείται το κρασί της γειτονικής χώρας στη μεγαλύτερη έκθεση κρασιού του κόσμου που γίνεται στην Γερμανία. Το διάβημα των οινοπαραγωγών της Βόρειας Ελλάδας  στους διοργανωτές ακόμη δεν έγινε δεκτό. 

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΟΤΖΙΑ; «ΕΙΝΑΙ ΠΗΛΙΟΣ ΓΟΥΣΗΣ-ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ

Οι δυσκολίες της συμφωνίας ανάβουν φωτιές παντού και πρωτίστως μεταξύ των πολιτικών. Ο Πάνος Καμμένος  απάντηση με σκληρή γλώσσα στην νέα επίθεση του Νίκου Κοτζιά.

«Βρήκε ευκαιρία ο προδότης της Μακεδονίας, ο Πήλιος Γούσης που προσφέρει συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, να μου επιτεθεί ενώ αναρρώνω. Μόλις με τη βοήθεια του Θεού επανέλθω θα αποκαλύψω σε όλο τον Ελληνικό λαό τα βαριά του εγκλήματα που θα τον οδηγήσουν στα δεσμά» 

 «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΉ»   ΠΑΝΤΟΥ

Στην Λακωνική Μάνη, στη  γιορτή για την έναρξη της επανάστασης της 17ης Μαρτίου 1821, κυριάρχησε το «Μακεδονία Ξακουστή».  
Την  Κυριακή της Ορθοδοξίας το «Μακεδονία Ξακουστή»  είχε την τιμητική του στον αγιασμό του Σταυρού στους βράχους της Μυτιλήνης.Το ίδιο και στη Νάουσα,  στη λειτουργία του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου.

Στις Βρυξέλλες πάντως ο Γιώργος Κατρούγκαλος πήρε από το χέρι τον Νικολά Νιμιτρόφ και τον Μπουγιάρ Οσμάνι  και  προσπάθησε να πείσει τας μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης    να μην μπλοκάρουν την έναρξη  διαπραγματεύσεων της γειτονικής χώρας τον Ιούνιο, όπως επιδιώκουν η Γαλλία και η Ολλανδία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top