Περιπέτεια στον αέρα λόγω… αέρα για τον Σπίρτζη

Προσγειώθηκε στο Ηράκλειο αντί για τα Χανιά το ελικόπτερο

Χρήστος Σπίρτζης

Ακόμη και το ελικόπτερο παντός καιρού  Super Puma, το οποίο μετέφερε τον  υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη στα Χανιά - τα οποία επλήγησαν ιδιαίτερα από την κακοκαιρία - συνάντησε πρόβλημα, λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων στο Νότιο Αιγαίο!  

Κρήτη: H στιγμή που καταρρέει η γέφυρα του Κερίτη από τα ορμητικά νερά

Συνεχίζεται και σήμερα η κακοκαιρία- Πότε υποχωρεί;

Είχε προηγηθεί αίτημα του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για συνδρομή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία.  

Το ελικόπτερο απογειώθηκε σήμερα στις 4.30 μ.μ.  για τα Χανιά, μεταφέροντας τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, ο οποίος συνοδευόταν από κλιμάκιο Μηχανικών του υπουργείου και εμπειρογνώμονες της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών. Μαζί του επεβαιναν σε αυτό ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης, ο υποστράτηγος της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ Γιάννης Πετρούτσος και 9μελές κλιμάκιο.

Λόγω της κακοκαιρίας όμως που επικρατεί στα Χανιά, το ελικόπτερο που μεταφέρει τον κ. Σπίρτζη προσγειώθηκε στο Ηράκλειο.  Από εκεί  ο υπουργός  Υποδομών και Μεταφορών μεταβαίνει οδικώς στα Χανιά.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top