Νέα επίθεση Καμμένου: Ο Τσίπρας εξαγόρασε βουλευτές μου με υπουργεία

«Έγινε μεθόδευση για να χάσουν οι ΑΝΕΛ τη φωνή τους στη Βουλή»

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος στη Βουλή

«Οι τρεις βουλευτές των ΑΝΕΛ εξαγοράστηκαν με υπουργικούς θώκους» είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας την Τετάρτη στον Σκάι.

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας κατήγγειλε εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα για μεθοδεύσεις, προκειμένου να μην έχουν κοινοβουλευτική εκπροσώπηση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, σημειώνοντας πως «κανένας από τους τρεις βουλευτές, που έγιναν υπουργοί, δε στήριζαν την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας».

«Αναγνωρίζω ότι "έπεσα" έξω σε ανθρώπους. Στον Τέρενς Κουίκ που τον έκανα δύο φορές υπουργό και δεν είχε επιλέξει ο ελληνικός λαός. Ο Κουίκ είναι λάθος μου. Δεν περίμενα ποτέ ο άνθρωπος που γύριζε ανά την υφήλιο και ορκιζόταν για το όνομα της Μακεδονίας να γίνει ο αριστερότερος των αριστερών», σημείωσε.

«Έγινε μεθόδευση για να χάσουν οι ΑΝΕΛ τη φωνή τους στη Βουλή. Δημοσιογράφος από κυβερνητικό μέσο, μου είπε ότι μου την είχαν στημένη» είπε ο κ. Καμμένος, καταγέλλοντας και τον κ. Βούτση για μεθόδευση. 

Όπως είπε, «η σύγκρουση με τον κ. Τσίπρα ήταν αληθινή, έκανε προσωπικές επαφές με βουλευτές και υποσχέθηκε υπουργικές θέσεις». 

Απαντώντας στο εάν θα χαρακτήριζε «προδότη» τον Αλέξη Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, είπε: «Όποιος ευσυνείδητα παραδίδει τον όρο της Μακεδονίας που είναι μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας, τότε κάποιος συμμετέχει σε σχεδιασμούς που μπορούν να χαρακτηριστούν προδοτικοί. Είναι προδοτική η συμφωνία, θεωρώ λάθος του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Είναι συμφωνία που προδίδει τα εθνικά δίκαια και είναι μια συμφωνία προδοτική».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top