Απίστευτος καβγάς on air του Οικονόμου με τη Μεγαλοοικονόμου!

Είπε ότι "ο Τσίπρας είναι λεβεντιά" και αποχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ένας απίστευτος καβγάς διαδραματίσθηκε live κατά την εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Σκάι, ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου και τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου!     

Ο καβγάς άρχισε με αντιπαράθεση με τον βουλευτή  του Κινήματος Αλλαγής Γρηγόρη Γρηγοράκο ο οποίος μίλησε για «πολιτικό δελφινάριο» για να του απαντήσει η κ. Μεγαλοοικονόμου: «Κι εσείς θέατρο είστε, η Φώφη μου είχε κάνει πρόταση»! 

Η λογομαχία με τον βουλευτή της ΝΔ που ακολούθησε ξεκίνησε από την παρατήρηση που της έκανε ο κ. Οικονόμου (που καθόταν δίπλα της) να μην χτυπά το χέρι της μπροστά του. «Σιγά κύριε  Οικονόμου. Κι εσείς έχετε κάνει  το γύρω-γύρω» απάντησε η ίδια σχετικά με την κομματική του μετακίνηση, για να «ξεφύγει» στη συνέχεια η συζήτηση, κουβέντα στη κουβέντα.          

 «Είσαι γραφική, είσαι γελοία… Άντε από εδώ πέρα, ξεφτιλίζεσαι»  της είπε  ο βουλευτής της ΝΔ. «Γελοίος είσαι εσύ, έχεις περάσεις και από το ΠΑΣΟΚ και έχεις μπει στη ΝΔ στο Επικρατείας» απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για  να συνεχιστεί η αντιπαράθεση με βαριές εκφράσεις.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρότι ο παρουσιαστής της εκπομπής προσπάθησε να ηρεμήσουν τα πνεύματα πηγαίνοντας σε απευθείας συνδέσεις, από το στούντιο εξακολουθούσαν να ακούγονται φωνές από τον καβγά Οικονόμου -  Μεγαλοοικονόμου!     

Μετά το διαφημιστικό διάλειμμα πάντως και παρότι μετακινήθηκε σε άλλο σημείο του πάνελ για λόγους… ασφαλείας,  η κ. Μεγαλοοικονόμου με αφορμή το ότι δεν την άφηναν να διακόψει τη συζήτηση αποχώρησε, λέγοντας λίγο πριν: «Ο Τσίπρας είναι ηγέτης και είναι λεβεντιά. Όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες!».   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top