Απόλυτη κάλυψη από την κυβέρνηση στον Πολάκη για τα «τσόλια»!

«Ο Πολάκης κατηγόρησε ένα μιντιακό σύστημα» υποστήριξε ο Τζανακόπουλος

Απόλυτη κάλυψη παρείχε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, για τη χθεσινή του επίθεση σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ, κατά την οποία χρησιμοποίησε, μεταξύ άλλων, την έκφραση…  «τσόλια»Ι 

Επίθεση Πολάκη σε δημοσιογράφους: Ποιους χαρακτήρισε τσόλια;

Απαντώντας στην ερώτηση του Star, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, o κ. Τζανακόπουλος  υποστήριξε  ότι  «ο  κ. Πολάκης ερωτήθηκε με έναν τρόπο πιεστικό για  ζητήματα  τα οποία εχει απαντήσει», χωρία να διαφοροποιηθεί από αυτόν, έστω και για τις φράσεις που χρησιμοποίησε.  

   Ο κ. Πολάκης ερωτήθηκε με έναν τρόπο πιεστικό για ζητήματα τα οποία εχει απαντήσει

Όπως πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «ο τελευταίος που  μπορεί να κατηγορηθεί  για συγκάλυψη ή  παρακώλυση είναι ο κ. Πολάκης» για τον  οποίο πρόσθεσε,  απαντώντας σε νέα σχετική ερώτηση, ότι «κατηγόρησε ένα μιντιακό συστημα που κατ’ εξακολούθηση αποσιωπά θετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης», διευκρινίζοντας πάντως ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας «στράφηκε κατά κάποιων, όχι όλων, που θέλουν να πλήξουν  την κυβέρνηση». 

Για τον διοικητή που φέρεται να εχει πλαστά πτυχία,  ο κ. Τζανακόπουλος ανέφερε ότι «αυτό  δεν  αφορά  την διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τον  διορισμό του ως διευθυντής που είχε γίνει  απο το 2013 και αναδείχτηκε με  διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ»  

Σχετικά με τον θάνατο των δύο παιδιών στο Νοσοκομείο Λαμίας, ανέφερε ότι «η κυβέρνηση εκφράζει τη συντριβή της και ο κ. Πολάκης έχει δηλώσει ότι θα εξαντληθεί όλη η αυστηρότητα».  Όπως πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος,  «ο κ. Πολάκης εχει επικοινωνήσει με τον πατέρα του ενός παιδιού και θα πρωτοστατήσει στη απονομή Δικαιοσύνης». 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top