ΝΔ: Βγάζουν τον κατώτατο μισθό για να ξεφύγουν από τις Πρέσπες

«H κυβέρνηση είναι συνώνυμη με την πολιτική ανωμαλία και την συναλλαγή»

Μαρία Σπυράκη

«Η κυβέρνηση είναι συνώνυμη  με την πολιτική ανωμαλία και την συναλλαγή» τόνισε η Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, επισημαίνοντας ότι πι 151 βουλευτές που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης  δεν είναι ίδιοι με εκείνους που  ψήφισαν την κύρωση της Συμφωνίας.

Σκληρή κριτική άσκησε εκ νέου η κ. Σπυράκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών υπογραμμίζοντας ότι  «η  ΝΔ δεσμεύεται να ελέγχει αυστηρά την εφαρμογή της κακής συμφωνίας»  και ότι «δεσμεύεται να μπλοκάρει την ευρωπαϊκή πορεία της γειτονικής χώρας αν δε τηρηθεί η συμφωνία».  

Όσον αφορά το πρωτόκολλο ένταξης στο ΝΑΤΟ   η εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε ότι «θα πράξει ακριβώς ότι έπραξε και στη διαδικασία της κύρωσης και στο πρωτόκολλο ένταξης της χώρας».   

Για τον κατώτατο μισθό η κ. Σπυράκη ανέφερε ότι  η κυβέρνηση στην προσπαθειά της να ξεφύγει από τις Πρέσπες έβγαλε από το συρτάρι την αύξηση του κατώτατου μισθού, κάτι που είχε ψηφίσει ήδη η ΝΔ. Θα μπορούσε η κυβέρνηση να το είχε κάνει ήδη από τον Σεπτέμβριο αλλά φαίνεται ότι περίμενε τόσο την γνώμη των πιστωτών όσο και να κυρωθεί».  Όπως πρόσθεσε η  ΝΔ έχει νομοθετήσει για το συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ  παρέπεμψε και σε σχετικές δηλώσεις του Κυριακου Μητσοτακη)

Τσίπρας: Στα 650 ευρώ ο νέος κατώτατος μισθός

ΓΙΑ  ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Σχετικά με τις καταγγελίες του κ. Καμμένου δήλωσε ότι  «ο κ .Καμμένος εμφανίζεται πολύ πικραμένος απο το προσυμφωνημένο διαζύγιο» και ότι  «πιθανόν δεν τα βρήκαν στη μοιρασιά», συμπληρώνοντας:  «Αν ξέρει κάτι παραπάνω ο κ.Καμμένος και δεν είναι απλώς μία έξαψη ενός απατημένου εταίρου, ας τα πει δημοσίως».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

Για την έξοδο στις αγορές η κ. Σπυράκη διερωτήθηκε «αν πρόκειται για μία κανονική ή συμβολική έξοδο στις αγορές»,   

Η Εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε σχετικά με τα επεισόδια εις βάρος του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι «με την ίδια ακριβώς ένταση που είχαμε καταδικάσει το 2011 στα επεισόδια με τον κ.Παπούλια, το ίδιο κάνουμε και με τα χθεσινά επεισόδια με τον κ.Παυλόπουλο».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top