Κουντουρά: Ευθύνη και των ηθικών αυτουργών ό,τι συμβεί στην οικογένειά μου

«Η θετική ψήφος είναι η μόνη ορθή πατριωτική στάση»

Η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, είπε από το βήμα της Βουλής ότι «η θετική  ψήφος είναι η μόνη ορθή πατριωτική στάση». 

«Σε αυτή ύψιστη κοινοβουλευτική διαδικασία όλοι οφείλουμε να τοποθετηθούμε με σαφήνεια χωρίς μικροπολιτικά παιχνίδια και κινήσεις εντυπωσιασμού που καταγράφονται τις τελευταίες ημέρες. Είμαι Υπουργός Τουρισμού της κυβέρνησης - ήταν και είναι εθνικό μου καθήκον να στηρίξω αυτή την κυβέρνηση για να ολοκληρώσει το έργο της και την εντολή που λάβαμε  από το λαό να βγάλουμε τη χώρα από τα Μνημόνια», είπε η υπουργός Τουρισμού.

«Δεν θα μπορούσα ποτέ επιτρέψω να ανακοπεί βίαια  η πορεία αυτής της κυβέρνησης  και να μην ολοκληρωθούν οι μεγάλες θεσμικές παρεμβάσεις που έχουν εξαγγελθεί από πρωθυπουργό και έχουν ήδη δρομολογηθεί όπως προστασία της α’ κατοικίας, αύξηση κατώτατου μισθού, μείωση φορολογίας και πάταξη διαφθοράς και απόδοση δικαιοσύνης», επεσήμανε. 

Καταδίκασε την επίθεση στη Θεοδώρα Τζάκρη λέγοντας ότι «είναι αποτέλεσμα της άθλιας προπαγάνδας μίσους που έσπειρε η αξιωματική αντιπολίτευση».

«Τον τελευταίο καιρό έχω υποστεί άθλιες επιθέσεις για την οικογένειά μου και ανήθικες επιθέσεις για το ήθος μου και για τον νεκρό πατέρα μου» είπε η υπουργός.  

Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις επιθέσεις που έχει δεχτεί από τον Άδωνι Γεωργιάδη, υποστηρίζοντας ότι προσφέρει πολιτική κάλυψη σε φασιστικά στοιχεία.

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αντί να μιλάει πολιτικά επιδίδεται σε επιθέσεις εναντίον  μου με εμμονή και με έχει στοχοποιήσει  σε κανάλια και προσφέρει πολιτική κάλυψη σε φασιστικά στοιχεία να εκφοβίζουν οικογένειά μου κι εμένα να λαμβάνω φωτογραφίες νεκρών γυναικών και απειλητικά τηλεφωνήματα και e-mail», σημείωσε. 

Έντονα φορτισμένη αναφέρθηκε μάλιστα, στις επιθέσεις που δέχτηκε η ίδια στα τηλέφωνα και προειδοποίησε σε έντονο ύφος πως ό,τι συμβεί στη οικογένειά της την ευθύνη δε θα έχουν μόνο οι δράστες, αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top