Βιντεο-πόλεμος: Η απάντηση Μητσοτάκη σε Τσίπρα για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Και με αναρτήσεις video συνεχίζεται η κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ

Κυριάκος Μητσοτάκης Αλέξης Τσίπρας

Με βίντεο από το απόσπασμα της ομιλίας του για το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών,  από το τελευταίο συνέδριο της ΝΔ, απάντησε στον λογαριασμό του στο twitter, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο βίντεο που ανέβασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο facebook χθες το βράδυ, υπέρ  της Συμφωνίας!  

«Με τη Συμφωνία των Πρεσπών ανοίγουμε το δρόμο»  υποστήριζε  ο Αλέξης Τσίπρας στο δικό του  βίντεο με τίτλο "Η αλήθεια για τη Συμφωνία των Πρεσπών". 

Video από τον Τσίπρα: Η αλήθεια για τη Συμφωνία των Πρεσπών

«Οι εθνικές γραμμές της χώρας έχουν παραβιαστεί. Αντί να πάρουμε erga omnes σύνθετη ονομασία, δίνουμε erga omnes μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα. Είναι ώρα οι βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποφασίσουν: θα πουν αυτοί ναι εκεί που έξι  Πρωθυπουργοί είπαν όχι;», αναφέρει στη  ανάρτησή του στο twitter ο  πρόεδρος της ΝΔ. 

Το βίντεο τελειώνει με το  γραπτό μήνυμα: «Είστε υπόλογος κ. Τσίπρα όχι μόνο στους Μακεδόνες και ολόκληρο τον ελληνικό λαό αλλά και στην κρίση της ιστορίας».
 

Οι εθνικές γραμμές της χώρας έχουν παραβιαστεί. Αντί να πάρουμε erga omnes σύνθετη ονομασία, δίνουμε erga omnes μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα. Είναι ώρα οι βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να αποφασίσουν: θα πουν αυτοί ναι εκεί που 6 Πρωθυπουργοί είπαν όχι;

pic.twitter.com/hINKhyfbiw

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top