Ράμα: Από Ελληνίδα μητέρα είναι ο πρωθυπουργός που καταδιώκει τους Έλληνες!

Η φωτογραφία με την κοκαΐνη και οι κατηγορίες για διαφθορά

Ποιός είναι ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα που κουνάει το δάκτυλο στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια ; Η Κάτια Μακρή  ανέλυσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα το προφίλ του Ράμα και το «ιστορικό» του.     

ΚΑΠΟΤΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΛΠΙΖΕ ΣΤΟ ΡΑΜΑ. ΤΩΡΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ

Εθνικιστής, λαικιστής, διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Αυτός είναι ο Εντι Ράμα .

Η Ευρώπη ήλπιζε σ αυτόν αλλά τώρα τραβάει τα μαλλιά της. 

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ"

Ο Ράμα καβάλησε το ρεύμα κι έγινε σημαιοφόρος της «Μεγάλης Αλβανίας». Σέρβοι, Μαυροβούνιοι, Σκοπιανοί και Έλληνες μπήκαν στο στόχαστρο του, για το ιστορικά λυμένο, δήθεν θέμα  της «Τσαμουριάς»

Γόνος Χειμαριώτισσας μητέρας, της Αννας Κολέκα απ΄το χωριό Βουνό. Πούλησε μάνα και καταγωγή μπροστά στην εθνικιστική ψήφο που αυξάνεται. Εχει γίνει αδίστακτος.  «Την Ακρόπολη την έσωσε ένας Αλβανός» έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει.  

H φωτογραφία που μοιάζει να σνιφάρει κόκαέκανε το γύρο του κόσμου πριν από λίγα χρόνια.Ο ίδιος μίλησε για μοντάζ. Και όμως. Στη Βουλή, οι πολιτικοί του αντίπαλοι, τον…  αλεύρωσαν καθώς ήθελαν να κάνουν ευθεία παραπομπή στην άσπρη σκόνη! Όπως  τον κατηγορούν, ανάμεσα σε αυτούς και ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Σαλί Μπερίσα, η Αλβανία έχει γίνει η ναρκο-πρωτεύουσα της Ευρώπης και ο Ράμα ο «ηγέτης της μαφίας».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ 

Λίγες μέρες πριν δολοφονηθεί ο Κωνσταντίνος Κατσίφας παραιτήθηκε ο υπουργός Εσωτερικών , με την κατηγορία ότι εμπλέκεται σε διεθνές κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Το  Λαζαράτι είναι ο «χασισοβολώνας» των Bαλκανίων. 

Ο ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

Ο Ράμα χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα «τρελό»  και «εξτρεμιστή». Η δική του ψυχιατρική καρτέλα όμως, από το μακρινό 1982, γράφει πως έπασχε από επιθετική ψυχοπάθεια. Κι όμως είναι πρωθυπουργός. Με γερές , όπως φαίνεται,  πλάτες.

Και όχι μόνο αυτό. Ο Ράμα φημίζεται για τη φιλία του με τον σκοτεινό, ανθέλληνα χρηματιστή Σόρος, με τον οποίο έχουν  φωτογραφηθεί αγκαλιά, οικογενειακώς. Μαζί τους και ο γιός του Ράμα.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top