Πρόκληση από Φίλη: Εξισώνει την ηρωική θυσία Κατσίφα με έναν κακοποιό

«Τούρκοι» οι Μουσουλμάνοι της Θράκης, έθεσε και θέμα Τσάμηδων!

Αντιδράσεις προκαλεί ο τρόπος που σχολίασε την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.
Παρότι ο κ. Φίλης διευκρινίζει ότι οι Αλβανοί θα  μπορούσαν να συλλάβουν και όχι να σκοτώσουν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, εξισώνει τη θυσία του παλικαριού με έναν κακοποιό! 

«Αν στην Ελλάδα ερχόταν ένας Αλβανος ....τι θα λέγατε;» δήλωσε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  ενώ μέσα σε λίγες γραμμές θέτει και θέμα Τσάμηδων στην Ελλάδα, ερχόμενος σε σύγκρουση με τις αρχές της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής διαχρονικά. Στη  συνέντευξή του στο Creta Channel όμως, το τραβάει και παραπέρα αποκαλώντας «Tούρκους» τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ν.ΦΙΛΗ: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ Ν.ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ Β.ΗΠΕΙΡΟ 

O πρώην Υπουργός δηλώνει κατηγορηματικά πως πρέπει να μιλάμε για «Νότια Αλβανία»  και όχι για Βόρειο Ήπειρο. Η απάντηση ήρθε αμέσως απο τον πρόεδρο των Χειμαρριωτών στο Star. Πρόκειται για ελληνική μειονότητα διεθνώς αναγνωρισμένη» δήλωσε ο Σπύρος Κούτουλας.  

Οι δηλώσεις του κ. Φίλη προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις με τον τομεάρχη Εξωτερικών και βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Κουμουτσάκο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του  ΚΙΝΑΛ Ανδρέα Λοβέρδο να επικρίνουν δριμύτατα τις δηλώσεις του.   

ΓΑΛΛΟΙ ΕΣΚΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 

Την ίδια ώρα σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Δαφνές του Ηρακλείου της Κρήτης που περιγράφουν την απίστευτη πρόκληση απο δυο Γάλλους φοιτητές. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο κατέβασαν την ελληνική σημαία απο τον ιστό, την έσκισαν και στη συνέχεια έφυγαν τρέχοντας παίρνοντας τη γαλανόλευκη μαζί τους .

Για την υπόθεση φαίνεται να έχουν ενημερωθεί και οι γαλλικές αρχές.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top