Πρόκληση από Αλβανίδα ιστορικό: «Ο Τσίπρας είναι Αλβανός»

Νέο ανθελληνικό παραλήρημα περί Τσάμηδων

Δείτε εδώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η ανθελληνική προπαγάνδα στην Αλβανία καλά κρατεί. Η Αλβανίδα ιστορικός Ελένη Κοτσάκι "ξαναχτυπά" φτάνοντας να ισχυριστεί ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι Αλβανός!

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι από την Θεσπρωτία, είναι Ηπειρώτης, είναι Τσάμης, είναι Αρβανίτης, είναι Αλβανός», δήλωσε προκλητικά σε τηλεοπτική εκπομπή η Ελένη Κοτσάκι, η οποία έχει αναλάβει να κάνει τη βρώμικη δουλειά της τηλεπροπαγάνδας αλυτρωτισμού στην Αλβανία και συνέχισε:

«Η ελληνική φυλή είναι μια ηπειρωτική φυλή, για να είσαι Έλληνας πρέπει πρώτα να είσαι Αλβανός. Οι αληθινοί Έλληνες, είναι οι Αλβανοί».

Η Αλβανίδα ιστορικός βάλθηκε για άλλη μια φορά σε τηλεοπτική εκπομπή της γειτονικής χώρας να μας πείσει ότι ο... γάιδαρος πετάει! 
Ελληνικό έθνος δεν υπάρχει για την συγκεκριμένη κυρία, η οποία μάλιστα φτάνει στο σημείο να δηλώσει ότι υπήρχαν Αλβανοί στην Πελοπόννησο πριν την Ελληνική επανάσταση. 

«Η Αλβανία του 1800 ξεκινούσε από την Πελοπόννησο και τελείωνε στη Δαλματία», είπε. 

Η ίδια προκαλεί ένταση και... αποχωρήσεις με τα όσα λέει, όταν εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές. Λίγες ημέρες πριν ο βορειοηπειρώτης καθηγητής Παναγιώτης Μπάρκας αναγκάστηκε να πετάξει το μικρόφωνο και να φύγει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top