Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Ένωσαν τρεις κινητοποιήσεις σε μία συγκέντρωση τελικά στη Θεσσαλονίκη

Κάτω απο το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου θα συγκεντρωθούν όλες οι οργανώσεις για τη Μακεδονία.  Στόχος να φθάσουν έξω από το Βελλίδειο, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα και να διαμαρτυρηθούν για τη συμφωνία με τα Σκόπια.   

Ήδη εξετάζονται αυστηρά μέτρα ασφαλείας  λόγω της ομιλίας του πρωθυπουργού την ίδια ώρα στη ΔΕΘ. «Αυτοί που αρέσκονται να κάνουν επεισόδια αποθαρρύνονται οταν υπάρχει πολύς κόσμος» δηλώνει στο Star o Στέργιος Καλόγηρος,  μέλος  της Επιτροπής Προάσπισης της Ελληνικότητας της Μακεδονίας.  

«Να απομονωθούν οι ακραίες προβοκατόρικες  δυνάμεις που θέλουν  να δημιουργηθεί ρήξη με τα ΜΑΤ» δηλώνει από την πλευρά του ο Μιχάλης Πάτσικας, μέλος της  Επιτροπής Αγώνα για τη Μακεδονία.   

ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ  ΤΟ ΣΥΛΛΑΗΤΗΡΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΘ 

Στο συλλαλητήριο δεν θα υπάρχουν ομιλητές, μόνο συνθήματα και τραγούδια. Όπως  η ροκ διασκευή  του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή» , που έχει επενδυθεί με πλάνα από τα επεισόδια στις Πρέσπες.

«Θα έρθουμε Βελλίδειο με ήλιο ή βροχή, κι αν κάνει κρύο παγετό  θα έρθουμε με σκι… Είμαστε όλοι σίγουροι μα κι αποφασισμένοι , 8/9/ μπόλικοι θα είμαστε μαζεμένοι. Έλληνα κοίταξε ψηλά, για σήκω το κεφάλι, η Ιστορία γράφεται, θα σε δοξάσει πάλι» λένε οι στίχοι της διασκευής. 

ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΖΑΕΦ ΓΙΑ ΤΟ "ΝΑΙ"  ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Με…  «ροκιές»  ετοιμάζονται και στα Σκόπια για το δημοψήφισμα, σε συγκεντρώσεις και συναυλίες. 

Ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός προσπαθεί με επιχείρημα την μακεδονική ταυτότητα να πείσει για το "ναι" στο δημοψήφισμαΣτην  Ελλάδα αποδέχθηκαν ότι είμαστε Μακεδόνες που μιλάμε μακεδονικά. Κι αυτό είναι ένα θέμα που έληξε δια παντός» δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ.   

ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΣΤΟ STAR: ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος, ξεκαθαρίζει πάντως  από την κυβέρνηση, μιλώντας αποκλειστικά στο Star, ότι θα είναι πολλαπλά τα κέρδη από τη χώρα από την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών. 

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top