Σε ίδρυμα προσελήφθη η μητέρα της Νοτοπούλου!

Ενώ χιλιάδες άνεργοι περιμένουν στην ουρά για ένα πρόγραμμα του ΟΑΕΔ...

Η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, βρίσκεται πάλι στο επίκεντρο. Αυτή τη φορά επειδή η μητέρα της διορίστηκε σε βρεφονηπιακό ίδρυμα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η πρόσληψη της μητέρας της στο ίδρυμα «Άγιος Στυλιανός» έγινε μάλιστα αφού ο Αλέξης Τσίπρας την είχε επιλέξει για να διευθύνει το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με την απόφαση που δημοσιεύτηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ  η Δήμητρα Χατζηγιαννάκη υπέγραψε σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο προγράμματος του ΟΑΕΔ για μακροχρόνια άνεργους ηλικίας 55-67 ετών.

Η σύμβαση της κ. Χατζηγιαννάκη ως διοικητικής υπαλλήλου λήγει στις 31/1 2019. Υπάρχει όμως το περιθώριο επέκτασής της για 12 ακόμη μήνες.

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Και μπορεί η πρόσληψη της μητέρας της υφυπουργού τυπικά να ειναι νόμιμη, ωστόσο ουρές χιλιάδων ανέργων περιμένουν να ενταχτούν σε κάποιο ανάλογο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ χωρίς ποτέ να έχουν αυτή τη δυνατότητα. Πάντως κυβερνητικά στελέχη χαρακτηρίζουν "σεξισμό" οποιαδήποτε κριτική ασκείται στην Κατερίνα Νοτοπούλου, ενώ σθεναρά την υπερασπίζεται και η Εφη Αχτσιόγλου. που δήλωσε σήμερα επίσης ότι η κριτική στη νέα υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης έχει «σεξιστικά χαρακτηριστικά».  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top