Γαμπρός ο δήμαρχος Γλυφάδας με κουμπάρο τον Κώστα Καραμανλή

Πολιτικός γάμος για την Κατερίνα Μάρκου

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν το Σάββατο δυο ζευγάρια από το χώρο της πολιτικής. Ο δήμαρχος Γλυφάδας με κουμπάρο τον Κώστα Καραμανλή και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μάρκου. 

ΓΑΜΠΡΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΜΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 

Η νύφη φτάνει στο ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα.  Ο πατέρας της την παραδίδει στον γαμπρό.

Ο νυν δήμαρχος της περιοχής, Γιώργος Παπανικολάου και η δικηγόρος Εύα Ντογιάκου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου με κουμπάρο τον Κώστα Καραμανλή.

Οι καλεσμένοι ήταν πάνω από τρεις χιλιάδες… Στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας είχαν στηθεί 3 γιγαντοοθόνες που πρόβαλαν εικόνες από τη διαδικασία του μυστηρίου. 

Τα βλέμματα δεν συγκέντρωσε μόνο το νιόπαντρο ζευγάρι αλλά και ο πρώην Πρωθυπουργός με τη σύζυγό του Νατάσα. 

Όταν το ζευγάρι βγήκε από την εκκλησία εκτός από τις εθιμοτυπικές φωτογραφίες, ο γαμπρός αφιέρωσε στην νύφη ένα τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΚΟΥ 

Κατερίνα Μάρκου

Σε στενό κύκλο, με λίγους φίλους και συγγενείς, μακριά παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα, η βουλευτής της ΝΔ Κατερίνα Μάρκου με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Θανάση Οικονόμου.

Ο πολιτικός γάμος τελέστηκε στο Δημαρχείο Νέας Σμύρνης και η Κατερίνα Μάρκου φαινόταν πολύ ευτυχισμένη, ενώ σε μήνυμά της στα social media έγραψε: «Μία νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα ! Ευχή και των δύο μας να μεγαλώσει σύντομα η οικογένεια μας !!!».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top