Κουρουμπλής: «Ο κόσμος μου λέει ότι έχει δουλειά»

«Η Ελλάδα θα δώσει συντριπτική απάντηση σε όποιον την προκαλέσει»

Κουρουμπλής: «Ο κόσμος μου λέει ότι έχει δουλειά»

Την κυβέρνηση υπερασπίστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας, Π. Κουρουμπλής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Θέμα 104,6», υποστηρίζοντας ότι παρέλαβε μια χρεοκοπημένη χώρα που πρέπει να τη βγάλει από την κρίση.

«Ο ελληνικός λαός, ξέρει, ότι η δική μας κυβέρνηση δεν έχει καμία ευθύνη για ό,τι συνέβη στην χώρα. Αυτή η κυβέρνηση δεν παρέλαβε την χώρα το 2009, αλλά το 2015, χρεοκοπημένη. Ο Τσίπρας έχει ευθύνη να βγάλει τη χώρα από την κρίση. Μιλάω με κόσμο στα μαγαζιά και μου λέει ότι ηρεμήσαμε και έχουμε δουλειά», είπε ο κ. Κουρουμπλής.

Αναφερόμενος στην τουρκική προκλητικότητα, ο υπουργός Ναυτιλίας, τόνισε ότι η Ελλάδα δε θα αφήσει αναπάντητη καμία πρόκληση.

«Οι τόνοι πρέπει να είναι πιο χαμηλοί, γιατί αυτή η κατάσταση δεν ωφελεί την Ελλάδα, αλλά ωφελεί την Τουρκία η οποία έχει χάσει τον τουρισμό. Η Ελλάδα δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμφισβητήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Η Ελλάδα δε φοβάται κανέναν, δεν είναι Συρία, δεν είναι Ιράν», είπε και συνέχισε:

«Η Ελλάδα δεν είναι σε μια στιγμή αδυναμίας. Ο Ελληνικός στρατός είναι αποφασισμένος σε όποιον επιχειρήσει κατά της Ελλάδας να δώσει συντριπτική απάντηση. Αγρυπνούν οι φύλακες. Όποιος τολμήσει να επιχειρήσει ένα επεισόδιο, ακόμα και αν αποτύχει θα είναι πολύ οδυνηρό για αυτόν».

Τέλος, όσον αφορά στο θέμα του Σαρωνικού, ο Π. Κουρουμπλής τόνισε ότι όλα τα στοιχεία είναι θετικά και πλέον δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για τους λουόμενους.

«Βουτάμε κανονικά στον Σαρωνικό. Οι ακρογιαλιές έχουν καθαριστεί. Όλα έχουν καθαριστεί», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top