Καμμένος: Να μαθαίνουν αυτοάμυνα στα ΚΑΠΗ οι παππούδες και οι γιαγιάδες!

Η λύση που προτείνει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ για την πάταξη της εγκληματικότητας

Καμμένος: Να μαθαίνουν αυτοάμυνα στα ΚΑΠΗ οι παππούδες

Τη…  βρήκε τη λύση για την πάταξη της εγκληματικότητας ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής  των ΑΝΕΛ,  Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος πρότεινε να δίνονται μαθήματα αυτοάμυνας στα ΚΑΠΗ!     

"Το κράτος δεν μαθαίνει αυτοάμυνα στους εφοριακούς που κάνουν ντου και ορθώς στα μαγαζιά; Γιατί το κάνει το κράτος στους εφοριακούς; Γίνονται μαθήματα αυτοάμυνας επίσημα. Και λέω, ο δήμος και η κοινότητα το να κάνουν πιλάτες και ζούμπα, πολύ καλά είναι όλα αυτά, αλλά επειδή έχει αλλάξει το έγκλημα, δεν είναι κακό να μάθουν αυτοάμυνα τα ΚΑΠΗ, οι παππούδες ή οι γιαγιάδες ή οι οικογένειες στα σπίτια τους πως πρέπει να συμπεριφερθούν όταν δεχθούν μια απειλή ή ακούσουν κάτι μέσα στο σπίτι» δήλωσε o βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στον Realfm 97,8.

Πρόσθεσε ο ίδιος:

"Όπως αμύνεσαι για την πατρίδα σου, έτσι πρέπει να αμύνεσαι και για το σπίτι σου. Δεν μπορεί η αστυνομία να είναι παντού". 

Για το ζήτημα της αυτοδικίας και των ορίων άμυνας  τόνισε o βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων: .

"Άλλο η άμυνα και άλλο η αυτοδικία. Άμυνα είναι όταν μπαίνει κάποιος στο σπίτι σου, στο αυτοκίνητό σου, σε βουτάει στο δρόμο, δεν μπορείς να ξεφύγεις από τα χέρια του ή από απειλή όπλου και πρέπει να αμυνθείς για τη ζωή σου. Αυτό είναι άμυνα. Αυτοδικία σημαίνει παίρνω το όπλο και λύνω εγώ τη διαφορά μου με αυτόν που μου επιτίθεται, ενώ πρέπει να το λύσει ένα δικαστήριο ή ένας αστυνομικός" .

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top