Και η Χρυσοβελώνη έπαιρνε το επίδομα ενοικίου

Στο διάστημα που ήταν υφυπουργός Υποδομών

Και η Χρυσοβελώνη έπαιρνε το επίδομα ενοικίου

Και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη έχει κάνει χρήση της διάταξης για το επίδομα ενοικίου.

Όπως παραδέχθηκε η ίδια στην εφημερίδα «Μαγνησία», έλαβε το επίδομα ενοικίου για ένα διάστημα κατά τη διάρκεια της θητείας της στο υπουργείο Υποδομών, καθώς είναι κάτοικος Βόλου και δεν διαθέτει μόνιμη κατοικία στην Αθήνα.

Η πρώην υφυπουργός τόνισε ότι ήταν κάτι που προβλέπονταν από τη νομοθεσία και διευκρίνισε ότι δεν το έλαβε για το σύνολο της θητείας της στο υπουργείο αλλά μόνο για τους έξι μήνες από τους οκτώ που ήταν υφυπουργός.

«Τα σπίτια δεν διατίθενται προς ενοικίαση για λίγους μήνες και ο μισθωτής μπορεί να αξιώσει την καταβολή του ενοικίου για μεγαλύτερο διάστημα από αυτό που θα παραμείνει ο εκάστοτε υπουργός στη θέση του» είπε η ίδια.

«Έμενα και στο Caravel και πλήρωνα με βάση τη σύμβαση που έχει συνάψει η Βουλή των Ελλήνων με το ξενοδοχείο για τη φιλοξενία των Βουλευτών από την περιφέρεια. Είχα εξετάσει όλες τις εναλλακτικές» τόνισε η πρώην υφυπουργός.

Εξάλλου, μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Υποδομών Νίκος Μαυραγάνης, το όνομα του οποίου ακούστηκε χθες για χρήση του σχετικού επιδόματος, διευκρίνισε ότι το επίδομα ενοικίου αφορούσε την κα Χρυσοβελώνη, την οποία διαδέχθηκε στο υπουργείο, και όχι τον ίδιο.

Πρόκειται για ένα ποσό ύψους 11.000 ευρώ για το έτος 2016 χωρίς να αναγράφεται όνομα του δικαιούχου. 

«Προϋπολογίστηκε από την προηγούμενη υφυπουργό που πράγματι το ελάμβανε, γι’ αυτό το είδατε μόνο για δυο μήνες, γιατί δεν το ζήτησα ποτέ. Έχω δύο σπίτια στα Ιλίσια στα οποία και μένω, ούτε βουλευτικό αυτοκίνητο δεν είχα πάρει» τόνισε ο κ. Μαυραγάνης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top