K. Μακρή: Πρώτα αξιολόγηση, μετά ανασχηματισμός

Ποιους υπουργούς θα ήθελε να αντικαταστήσει ο πρωθυπουργός σε άλλη συγκυρία

«Η πετρελαιοκηλίδα και κυρίως οι χειρισμοί του κ. Κουτρούλη δημιούργησαν μια δύσκολη κατάσταση για την κυβέρνηση,  στην οποία διέξοδο θα μπορούσε να δώσει ένας ανασχηματισμός. Για αυτό και συζητιέται πολυ στα πολίτικο-δημοσιογραφικά γραφεία τις τελευταίες ώρες» τόνισε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.  

Όπως πρόσθεσε δεν ειναι μόνο  το θέμα της πετρελαιοκηλίδας,  είναι και υπουργοί που βάζουν τρικλοποδιές  σε επενδύσεις, είναι τα κόκκινα δάνεια που δεν προχωρούν, αλλά και οι  μνημονικές υποχρεώσεις που λιμνάζουν.

«Αυτά λοιπόν τα κυβερνητικά στελέχη  θα ήθελε ο Αλέξης Τσίπρας να τα αντικαταστησει. Ήδη, άλλα τα παροπλιζει κανοντας task force την οποία αναλαμβάνει ο ίδιος, ενώ σε άλλα βάζει «επόπτες» στενούς του συνεργάτες.  Όμως η προτεραιότητα αυτή τη  στιγμή ειναι η αξιολόγηση και ανασχηματισμός δεν πρόκειται να γίνει πριν κλείσει η διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Πότε θα γίνει αυτό; Για Δεκέμβριο ειναι ο στόχος, αλλά  καταλαβαίνουμε ότι θα καθυστερήσει. Πάμε  για την επόμενη χρονιά» τόνισε η Κ. Μακρή.   

Κατέληξε στο σχόλιό της:

«Μέχρι τότε, ακόμη κι αν υπάρχει δυσαρέσκεια στο Μαξίμου με τον κ. Κουρουμπλή, γιατι υπάρχει έντονη,  δεν θα γίνει καμια κίνηση. Και ο ανασχηματισμός θα χρησιμοποιηθεί σαν βαλβίδα αποσυμπιέσεις αμέσως μετά». .  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top