Μητσοτάκης: Κατηγορηματικά αντίθετη η ΝΔ με την απλή αναλογική στην εκλογή δημάρχων

Κριτική στην κυβέρνηση από την Πύλη Τρικάλων για «εξαπάτηση του ελληνικού λαού»

Μητσοτάκης: Κατηγορηματικά αντίθετη η ΝΔ με την απλή αναλογική στην εκλογή δημάρχων

Την κατηγορηματική  αντίθεσή του εξέφρασε  ο  πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας . Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του που  συνεχίζει σήμερα για δεύτερη ημέρα στη Θεσσαλία, στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο εκλογικό σύστημα των ΟΤΑ.   

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε  χαρακτηριστικά, από την Πύλη Τρικάλων, όπου επισκέφτηκε το Δημαρχείο και συνομίλησε  με κατοίκους της περιοχής:

 «Θέλουμε να δώσουμε αρμοδιότητες στους δήμους. Οι προτεινόμενες αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση θα μας βρουν κάθετα αντίθετους. Η απλή αναλογική θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στην ακυβερνησία».

Ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στις δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα,  σημείωσε ότι «χρειάζεται δυναμικός μετασχηματισμός του για να γίνει πυλώνας ανάπτυξης». Ενώ ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι θα πρέπει να υπάρξει ιδιαίτερη μεταχείριση στους ορεινούς δήμους.

 «Η Κυβέρνηση εξαπάτησε τον ελληνικό λαό», σημείωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε ότι «εγκλώβισε τη χώρα σε μια παρατεταμένη λιτότητα. Εμείς έχουμε σχέδιο για να τη βγάλουμε από την κρίση».

 «Τίποτα δεν χαρίζεται, όλα κερδίζονται», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και ανέφερε «δεν μένουμε στο μεγάλο δημοσκοπικό προβάδισμα. Απλώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις μας. Δεν έχω αμφιβολία ότι η πλειοψηφία του λαού θα αγκαλιάσει την πρότασή μας. Θα κερδίσουμε τις εκλογές όποτε και αν γίνουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top