K. Μακρή για το Eurogroup: Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι

«Δεν φταίει ο αγγελιοφόρος που μεταφέρει τα νέα. Φταίει ότι η είδηση ειναι κακή»

«Eπιβεβαιώσαμε τους χειρότερους φόβους μας απο αυτούς τους σεκταριστικούς διαλόγους» τόνισε η Κάτια Μακρή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, σχετικά με τις αποκαλύψεις για τα όσα συνέβησαν στο πρόσφατο Eurogroup.

Όπως τόνισε η σχολιάστρια του Star μάθαμε πίσω απο τις γραμμές:

-Εμπεδώσαμε ποιος ειναι το «αφεντικό». Ο Βόλφγκανγκ  Σόιμπλε ο οποίος με κυνισμό είπε : «Οι κανόνες δεν αλλάζουν. … Καλή τύχη!»

- Καταλάβαμε ότι είχαμε χάσει απο τα αποδυτήρια. Δεν είχαμε αίσθηση των ισορροπιών,  ότι το παιγνίδι είχε χαθεί πριν βγούμε εμείς στο γήπεδο και οι μόνοι υποστηρικτές μας ήταν οι Λεμέρ  και Παντοάν.  

Πολέμιοι ήταν οι Σόιμπλε, Ντε Γκίντος, ο Σλοβάκος Κάζιμιρ, ο Αυστριακός Σέλινγκ και «Πόντιος Πιλάτος»  ο Ντάισελμπλουμ.

«Αν το ξέραμε αποκλειεται να ήμασταν τόσο υπεραισιόδοξοι» επισήμανε η  σχολιάστρια του Star, η οποία συμπλήρωσε ότι    μάθαμε επίσης ότι ο κ. Τσακαλώτος είπε πρώτα η …κυβέρνηση. «Αν υπογράψουμε αύτη τη λύση θα προκληθεί τεραστία πολίτικη κρίση στην Ελλάδα δήλωσε.   Προφανώς αυτό ήταν το μείζον για τον υπουργό  Οικονομικών» τόνισε.

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κάτια Μακρή:

«Καταλάβαμε ότι θα δεχτούμε μια πολυ κακή λύση, “η χειρότερη των χειροτέρων”, όπως παραδέχθηκε ο  υπουργός Οικονομικών.  Αλλά επειδή δεν υπάρχει άλλη λύση στο τραπέζι,  ο πρωθυπουργος εχει αρχίσει και κάνει απο χτες στροφή 180 μοιρών. Και το Μαξίμου κατηγορεί τους δημοσιογράφους  επειδή λένε ότι θα δεχτεί μια κακή λύση. Δεν φταίει ο αγγελιοφόρος που μεταφέρει τα νέα. Φταίει  ότι η είδηση ειναι κακή».

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top