Το ΑΝΕΜΕΛΟ διάλειμμα του Τσίπρα: Βόλτες στη θάλασσα με την Περιστέρα και τα παιδιά τους

Πως πέρασε τις μέρες του Πάσχα στην Κέρκυρα ο πρωθυπουργός

Το ΑΝΕΜΕΛΟ διάλειμμα του Τσίπρα: Βόλτες στη θάλασσα με την Περιστέρα και τα παιδιά τους

Ευκαιρία να περάσει χαλαρές οικογενειακές στιγμές βρήκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Κέρκυρα.

Μαζί με τη σύζυγό του, Περιστέρα Μπαζιάνα κα, και τα παιδιά τους, εκμεταλλεύτηκε τον καλό, ηλιόλουστο καιρό και πέρασε αρκετές ώρες στις παραλίες του νησιού με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Η άφιξη του πρωθυπουργού στο νησί των Φαιάκων τη Μεγάλη Παρασκευή δημιούργησε, όπως ήταν αναμενόμενο, έντονη κινητικότητα, με τους τοπικούς φορείς και τους κατοίκους να φροντίζουν ώστε τίποτα να μην πάει... στραβά.

Ο πρωθυπουργός αναχώρησε για την Κέρκυρα αμέσως μετά το υπουργικό συμβούλιο και με το που έφτασε στο νησί των Φαιάκων κατευθύνθηκε στο νότιο μέρος της, επιλέγοντας τις διάσημες Μπενίτσες για να κάνει μια χαλαρή βόλτα και να γευματίσει σε μία από τις πιο γνωστές ταβέρνες της περιοχής, την «Κληματαριά».

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις του και το βαρύ πρόγραμμα, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο, πέταξε το κοστούμι του και με χαλαρή διάθεση και εμφάνιση αφιέρωσε χρόνο στα παιδιά του. Η εικόνα του πρωθυπουργού να παίζει με τους γιους του στην ακρογιαλιά είναι αντιπροσωπευτική των χαλαρών στιγμών που πέρασε.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top