Γαβρόγλου σε Μητσοτάκη: Το περσινό σας πάθημα δεν σας έγινε μάθημα!

Η απάντηση του Υπουργού Παιδείας περί παλινωδιών στις πανελλήνιες

Γαβρόγλου σε Μητσοτάκη: Το περσινό σας πάθημα δεν σας έγινε μάθημα!

Την απάντηση του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έδωσε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, μέσω γραπτής ανακοίνωσης. Νωρίτερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε μέσω twitter, το Υπουργείο Παιδείας, να σταματήσει τις παλινωδίες με τις πανελλήνιες.

Η απάντηση Γαβρόγλου

Κύριε Αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ,

«Το περσινό σας πάθημα δεν σας έγινε μάθημα. Προβλέψατε κλειστά σχολεία το Σεπτέμβριο και αυτά άνοιξαν κανονικά για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια. Καταγγείλατε κομματική επιτροπή εξετάσεων ώστε να πλήξετε το κύρος των εξετάσεων- καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δυστυχώς για εσάς, η ζωή συνεχώς σας διαψεύδει. Τώρα επιχειρείτε να εκμεταλλευτείτε τις Πανελλαδικές εξετάσεις και να σκορπίσετε τον φόβο και τον πανικό στα παιδιά και στις οικογένειες τους.

Για πρώτη φορά το Υπουργείο βρήκε μια δύσκολη ισορροπία ανάμεσα στην εξασφάλιση παροχής ποιοτικής εκπαίδευσης των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ανταπόκρισης των αιτημάτων των πανεπιστημίων για εισακτέους τα οποία η εκάστοτε πολιτική ηγεσία μόνιμα αγνοούσε και της αυξημένης ζήτησης των υποψηφίων.

Με αυτή τη δύσκολη εξίσωση η παράταξή σας δεν ασχολήθηκε ποτέ! Κάντε μου, σας παρακαλώ, μία προσωπική χάρη: επικοινωνήστε μαζί μου ή με το γραφείο μου για να ενημερωθείτε για τα μεγάλα θέματα της εκπαίδευσης ώστε να μπορείτε να κάνετε μία δημιουργική αντιπολίτευση στο Υπουργείο Παιδείας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top