Κοντονής για Χρυσή Αυγή: Αυτό το ελεεινό ναζιστικό μόρφωμα είναι στη Βουλή

Για τον άγριο ξυλοδαρμό φοιτητή: Θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή του

Κοντονής για Χρυσή Αυγή: Αυτό το ελεεινό ναζιστικό μόρφωμα είναι στη Βουλή

«Πλέον δεν πρέπει να υπάρχει αμφιβολία τί ήταν και τί συνεχίζει να είναι αυτό το ναζιστικό μόρφωμα. Το μόνο που μπορούν να συγκροτήσουν είναι βίαιος λόγος και δολοφονικές πράξεις» είπε ο Σταύρος Κοντονής στον απόηχο της άγριας επίθεσης σε φοιτητή από στελέχη της Χρυσής Αυγής λίγο μετά την επίθεση που σημειώθηκε στα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής.

«Οι πολίτες όλοι πρέπει να ξέρουν τί ψηφίζουν: τάγματα δολοφόνων. Πρέπει να είναι κατανοητό από τους πολίτες. Μαζεύονται κάμποσοι και «την πέφτουν» σε έναν άνθρωπο στα καλά καθούμενα» δήλωσε στον Alpha 989 ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «τον φασισμό τον πολεμάς με την υπεράσπιση της δημοκρατίας και τον σεβασμό που πρέπει να έχουμε όλοι στη δημοκρατία και τους θεσμούς της. Αυτό το ελεεινό ναζιστικό μόρφωμα είναι στη Βουλή σήμερα. Δεκατέσσερα χρόνια έχουμε δικογραφίες για σκάνδαλα, αραχνιασμένες και τώρα γίνονται εξεταστικές επιτροπές για να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Οι νεοναζί και οι φασίστες αυτά εκμεταλλεύονται». 

«Το παιδί θα μπορούσε να είχε χάσει τη ζωή του. Ήταν τυχαίος περαστικός της Μεσογείων και δέχτηκε αυτή την άνανδρη επίθεση» είπε ο κ. Κοντονής για τον νεαρό φοιτητή ενώ αναφερόμενος στον ένα συλληφθέντα, ο οποίος έχει αποσπαστεί και στο γραφείο του Νίκου Μιχαλολιάκου στη Βουλή, είπε: «Δεν είναι κρατικός λειτουργός. Είναι από αυτούς τους μετακλητούς υπαλλήλους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top