Κάτια Μακρή: Για «Χρυσό» εφάπαξ περάστε από το ΔΕΣΦΑ…

Στο "παρά ένα" της πώλησης του ΔΕΣΦΑ, ο πρόεδρος του έκανε ΔΩΡΟ στον εαυτό του

Την αποκάλυψη για το εφάπαξ που διασφάλισε ο πρόεδρος του ΔΕΣΦΑ, σχολίασε η Κάτια Μακρή στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR.

«Αυξήσεις στους μισθούς των βουλευτών, χρυσοί μισθοί στον ΑΔΜΗΕ, χρυσό εφάπαξ τώρα στο ΔΕΣΦΑ, τελικά τα Golden boys υπήρχαν και υπάρχουν. Έχουν βρει ακόμη τρόπο να τη βολεύουν, αφήνοντας όλους εμάς τους υπόλοιπους να παλεύουμε με τα κύματα» είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και εξήγησε ότι πρόκειται για «φορέα που είναι υπό αποκρατικοποίηση –η οποία μάλιστα έχει αργήσει να γίνει- και λίγο πριν πουληθεί φρόντισε να τακτοποιήσει πλουσιοπάροχα άλλον ένα κολλητό του συστήματος, του κόμματος για την ακρίβεια»

«Το πιο εξοργιστικό δε, ότι ούτε ο ίδιος ο οργανισμός ενοχλήθηκε. Έβγαλε μια ανακοίνωση προκλητικότατη, εξαγνισμού του Προέδρου, αλλά ούτε και ο υπουργός ο κος Σταθάκης ενοχλήθηκε. Αυτό είναι το ένα σκέλος που μας θυμώνει όλους, δηλαδή ότι κάποιοι θησαυρίζουν στην υγεία των κορόιδων» τόνισε η Κάτια Μακρή και συνέχισε:

«Υπάρχει όμως κι ένα δεύτερο σκέλος και δεν έχω ακούσει να το συζητάνε από το πρωί. Ο κος Σκρέκας, ο βουλευτής της ΝΔ που το κατήγγειλε, είπε ότι ο συγκεκριμένος χρυσός πρόεδρος με το χρυσό εφάπαξ, λίγες μέρες πριν συνταξιοδοτηθεί, πήρε 10 εκατ. από το ΔΕΣΦΑ και τα πήγε σε μία ασφαλιστική εταιρία για να σώσει το δικό του εφάπαξ και των υπολοίπων υπαλλήλων. Επικαλέστηκε επίσης ότι φοβάται πως στην τράπεζα θα γίνει bail in».

Και διερωτήθηκε: «Φοβούνται δηλαδή στο δημόσιο ότι θα γίνει κούρεμα καταθέσεων και εμείς το μαθαίνουμε με αυτόν τον τρόπο; Και ο υπόλοιπος κόσμος τι θα κάνει με το δικό του το εφάπαξ;»

«Ο κος Σταθάκης ξεχνά πως η κυβέρνηση του έχει ταράξει τους πολίτες στους φόρους, για να πληρώνει από αυτούς τους φόρους 258.000 ευρώ εφάπαξ των δημοσίων εταιριών» κατέληξε η Μάρα Ζαχαρέα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top