Κ.Μακρή: Οι μπαχαλάκηδες καταστρέφουν, ο κ. Τόσκας αδρανεί

Το σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για τις συνεχιζόμενες εικόνες ανομίας

Στις  συνεχιζόμενες καταστροφές σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς υπό την ανοχή της Πολιτείας,  αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.     

«H ΕΛ.ΑΣ.  βλέπει «οργανωμένο σχέδιο» πίσω απο τις επιθέσεις. Τίποτα πιο πρακτικό για το πως θα το αντιμετωπίσουν, έχουν να μας πουν ; Για να καταλήξει το υπουργείο σε αυτό το βαρύγδουπο συμπέρασμα, ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο,  το όποιο μετά απο 20 κατεστραμμένα λεωφορεία και τρόλεϊ όλοι το έχουμε καταλάβει,  η  Αστυνομία κατέγραψε όλα τα περιστατικά χτες, από τα όποια προκύπτει το έξης :

6 τρόλεϊ και 5 λεωφορεία έγιναν στόχος στην Πατησίων, μεταξυ 6.15 και 6.35,  δηλαδή 20 λεπτά αλώνιζαν στην Πατησίων και δεν τους σταμάτησε κανείς.

Στη συνέχεια, απο τις 6.40  έως και τις 7.15 , δηλαδή 35 λεπτά,  βανδάλιζαν  δύο τρόλεϊ στη Μαυροματαίων και πάλι δεν τους εμπόδισε κανείς».

Η δημοσιογράφος αναρωτήθηκε:

« Με συγχωρείτε,  ο κ. Τόσκας ζει ανάμεσά  μας; Είναι υπουργός Προστασίας του Πολίτη; Τη μια λέει να κάνουμε διάλογο με τις συλλογικότητες των Εξαρχείων, την αλλη οτι στα εξαρχεια γινεται διακινηση ιδεων και   “ειναι μύθος η εγκληματικότητα”, την τρίτη ότι δεν μπορει σε μια μερα να λύσει προβλήματα 40 ετών».

Κατέληξε στο σχόλιό της η  Κάτια Μακρή:

«Αλλά δεν είναι μια μέρα, ειναι πια δύο χρόνια και η κατάσταση επιδεινώνεται. Ειλικρινά αναρωτιέμαι:.

-Τον νοιάζουν οι κάτοικοι , οι επιβάτες των λεωφορείων που ζουν αυτόν τον εφιάλτη;

-Τον νοιάζει ότι πληρώνουμε όλοι τα καμένα λεωφορεία σε  έναν οργανισμό που εχει 77 εκ. ευρώ έλλειμμα;

- Θέλουν να το λύσουν το πρόβλημα η θέλουν να χαϊδεύουν τη κάθε λογής ανομία; Γιατι μέχρι τώρα αυτό κάνουν. 

“Φλερτάρουν» με τα Εξάρχεια και αδιαφορούν για τον υπόλοιπο κόσμο».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top