Μουζάλας στη Βουλή: Δεν θέλουμε βία στους μετανάστες, αλλά και δεν θα υποστούμε βία

Τι υποστήριξε για τα επεισόδια στο Ελληνικό

Για τις καθυστερήσεις στο  πρόγραμμα δημιουργία 20.000  θέσεων για πρόσφυγες και μετανάστες και στο πρόγραμμα ενοικίασης διαμερισμάτων, αλλά και στα επεισόδια στο Ελληνικό  αναφέρθηκε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, κατά την συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων στη Βουλή, σήμερα το απόγευμα.

 «Δεν είναι πρόγραμμα που το εκτελούμε εμείς, αλλά δώσαμε αγώνα. Φτύσαμε αίμα γιατί ο καθένας δεν δίνει το διαμέρισμα του» τόνισε ο υπουργός, ενώ ισχυρίσθηκε ότι το πρόγραμμα είναι προς ολοκλήρωση.

Στην παρατήρηση του βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη ότι «έγινε σπέκουλα απο τη δημόσια τηλεόραση επειδή δεν μπήκε μέσα στην Μόρια ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης», κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Λέσβο, με την υπενθύμιση εκ μέρους του ότι «δεν μπήκατε όμως και εσείς όπως και ο κ. Αβραμόπουλος», ο κ. Μουζάλας απάντησε:

 «Εγώ ποτέ δεν κατηγόρησα τον κ. Μητσοτάκη που δεν μπήκε μέσα σε Μόρια. Το χρησιμοποίησε όμως».   

Για το Ελληνικό επανέλαβε ότι τα επεισόδια υποκινούνται και ότι ψευδώς αποκαλείται  «καθολική απεργία πείνας». Όπως πρόσθεσε, «κάποιοι δεν επέτρεψαν να μπει το φαγητό μέσα. Τώρα οι διαμένοντες τρώνε».  

Κατέληξε στη σχετική του αναφορά ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα  για την στάση της Πολιτείας:  «Πρέπει όλοι να σέβονται τους νόμους και την ελληνική νομοθεσία. Δεν θέλουμε βία,  αλλά δεν θα υποστούμε όμως και  βία». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top